Ανατέλλει…Κίνημα Αλλαγής από τον Γιώργο Παπανδρέου

Με την έλευση του νέου χρόνου… έρχεται και το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες θα κατατεθούν σήμερα στο Πρωτοδικείο, το όνομα και τα σύμβολα του κόμματος θα κατατεθούν στο Πρωτοδικείο και αύριο, 3η Ιανουαρίου (όπως 3η Σεπτέμβρη) θα γίνει σε ειδική εκδήλωση η παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης η οποία θα συνοδεύεται και από σημαντικό αριθμό υπογραφών.

Οι υπογραφές αυτές θα είναι κυρίως από νέα και άγνωστα

στελέχη και λιγότερο έως καθόλου από γνωστούς παράγοντες του πολιτικού βίου, ώστε να φαίνεται η δημιουργία του νέου και να δίνεται η εντύπωση του νέου ξεκινήματος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ψηφοδέλτια του κόμματος είναι έτοιμα κατά τουλάχιστον 80% και απομένουν μόνο μερικές πινελιές και προσχωρήσεις της τελευταίας στιγμής για να συμπληρωθούν. Στόχος των επιτελών του κ. Παπανδρέου είναι να δώσουν την αίσθηση ότι το κόμμα, παρότι νέο, έχει την ετοιμότητα και τις δυνάμεις να δώσει με επιτυχία την εκλογική μάχη.

Βασική επιδίωξη είναι να αποτελέσει το νέο κόμμα την έκπληξη των εκλογών και να κατακτήσει την τρίτη θέση, πάνω από το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι και τη Χρυσή Αυγή. Να γίνει δηλαδή ο κ. Παπανδρέου ο ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων, παίρνοντας την 3η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Πάντως το νέο κόμμα περιμένουν με απειλητικές διαθέσεις τόσο το ΠΑΣΟΚ και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όσο και τα άλλα κόμματα, που απειλούνται με απώλειες, δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το Ποτάμι, ενώ με επιφύλαξη το αντιμετωπίζει και η ΝΔ.

Keywords
Τυχαία Θέματα