Άναψε φωτιά στο Λιμάνι

Θέμα εκ του μη όντος προέκυψε ξαφνικά στον Ολυμπιακό, καθώς ο Μίτσελ σε δυο διαφορετικές συνεντεύξεις του άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο. Κι αυτό γιατί τόνισε πως ενώ αυτός θέλει να συνεχίσει στην ομάδα ίσως η απόφαση της διοίκησης να είναι διαφορετική. Θα μπορούσε να είναι μια καθαρά τυπική πολιτικώς ορθή τοποθέτηση, αν δεν επαναλαμβανόταν και κυρίως αν δεν ερχόταν μόλις μία εβδομάδα μετά το ξέσπασμά του για την κριτική που του ασκήθηκε.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova

o ισπανός ρωτήθηκε αν επιθυμεί να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Η απάντησή του, αν και ξεκάθαρη αρχικά άφησε κάποια ερωτηματικά στο τέλος: «Φυσικά και θέλω να συνεχίσω. Αυτή είναι η επιθυμία μου. Όμως, δεν εξαρτάται μόνο από την επιθυμία ενός ανθρώπου. Σίγουρα υπάρχουν συναντήσεις που πρέπει να γίνουν. Ίσως ο πρόεδρος αποφασίσει να μην συνεχίσω. Αν όμως από την πλευρά του συλλόγου λυθούν διάφορες παράμετροι, και αν παράλληλα ο σύλλογος το θέλει, τότε και εγώ θα ήθελα να συνεχίσω».

Πιο σίγουρος στους Ισπανούς

Νωρίτερα είχε κληθεί και από τους συμπατριώτες του να μιλήσει για το μέλλον του. Μιλώντας στην lavanguardia για την προπονητική του πορεία και το μέλλον του ο Μίτσελ τόνισε: «Λογικά θα είμαι και του χρόνου στον Ολυμπιακό. Το μέλλον μου είναι στην Ελλάδα, όμως ποτέ μην λες ποτέ στο ποδόσφαιρο. Γενικά στην μπάλα όλα μπορούν να γίνουν. Θεωρώ πως θα μείνω εδώ, όμως δεν έχω ακόμα κάτι το οριστικό».

Πλέον είναι δεδομένο πως μετά από όλα αυτά θα πρέπει να γίνει κάποια κίνηση από τον Ολυμπιακό. Είτε μέσω δηλώσεων είτε μέσω πράξεων οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να απαντήσουν και να κλείσουν το θέμα πριν πάρει μεγαλύτερη έκταση εν όψει μάλιστα του μεγάλου ημιτελικού της Τούμπας.

πηγη:exedra

Keywords
Τυχαία Θέματα