Ανακοίνωσε Λόπεθ ο ΠΑΟΚ

Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης του ΠΑΟΚ με τον Ινίγο Λόπεθ Μοντάνα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε πως σύναψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό.

«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Γρανάδα, Inigo Lopez Montana, ο οποίος σήμερα υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τον Δικέφαλο», αναφέρεται στην

ανακοίνωση της μακεδονικής ομάδας.

Το μέλος του τεχνικού επιτελείου, Γιώργος Γεωργιάδης, δήλωσε σίγουρος ότι ο νέος ποδοσφαιριστής θα προσφέρει στον ΠΑΟΚ, αφού όπως εκτιμά «έχει παραστάσεις από ένα υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα, όπου αντιμετώπισε με επιτυχία κάποιους από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο. Περιμένουμε με αυτή την προσθήκη στην άμυνα να κερδίσουμε πολλά σε δύναμη και εμπειρία».

Από την πλευρά του, ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Γρανάδα στις πρώτες δηλώσεις του ευχαρίστησε τη διοίκηση και πρόσθεσε: «Ανήκω πλέον σ’ έναν μεγάλο σύλλογο και γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος. Ξέρω πολλά για την ομάδα, μίλησα με αρκετούς συμπατριώτες μου ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από την Ελλάδα και γνωρίζω καλά το πόσο φανατικό φίλαθλοι κοινό διαθέτει ο ΠΑΟΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα