Αλλάζει η ποιότητα ζωής εκατοντάδων οικογενειών στην Αμφιάλη

Μια σημαντική παρέμβαση που θα δώσει ώθηση στην αναπτυξιακή προοπτική της ευρύτερης περιοχή ς του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας και θ’ αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα της πόλης και κυρίως θα βελτιώσει ριζικά την καθημερινότητα των κατοίκων της Αμφιάλης σχεδίασε και υλοποίησε η Δημοτική Αρχή.

Ο δήμαρχος κ. Λουκάς Τζανής εκφράζοντας την ικανοποίησή του μας δήλωσε:

«Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι η δέσμευση της Δημοτικής Αρχής για αποχαρακτηρισμό συγκεκριμένων περιοχών της Αμφιάλης, που είναι το πρώτο βήμα για την ένταξή τους στο σχέδιο πόλης, έγινε πραγματικότητα, με την καλή οργάνωση

και προετοιμασία των υπαλλήλων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών. Με ημερομηνία 10 Απριλίου, το Δασαρχείο Πειραιά, εκτάσεις που βρίσκονται στις περιοχές Άγιος Μηνάς και Άγιος Αντώνιος, όπως αυτές που απεικονίζονται στο τοπογραφικό διάγραμμα που κατέθεσαν οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου μας, με ΑΔΑ: ΒΙΗ2ΟΡ1Κ-3ΦΨ, τις χαρακτήρισε μη Δασικές.

Για μένα ήταν ένα μεγάλο στοίχημα ο αποχαρακτηρισμός αυτών των εκτάσεων. Το δεύτερο βήμα είναι η ένταξή τους στο σχέδιο πόλης. Το είχα υποσχεθεί στους κατοίκους και τους ζήτησα να κρατήσουν την ελπίδα ζωντανή. Σήμερα δικαιωθήκαμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα