Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός: Θέλουν την νίκη οι πράσινοι

Γράφει ο Κωνσταντίνος ΚαραμάνογλουΤελειόφοιτος Sport Management

Ο Παναθηναϊκός έχει ακόμα μία πρόκληση μπροστά του σήμερα (10/11, 21:00 Novasports Prime), αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Άλμπα Βερολίνου για την 7η αγωνιστική της EuroLeague. Να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός

βρίσκεται στην 14η θέση με 2 νίκες και 4 ήττες, και θα κάνει τα πάντα απόψε για μια νίκη που θα φέρει φτερά στην ομάδα. Αντίθετα η Άλμπα Βερολίνου βρίσκεται στην προτελευταία θέση πάνω από την Λυών Βιλερμπάν.

Οι “πράσινοι” αναμένεται να έχουν περισσότερους από 1.000 φιλάθλους τους στο πλευρό τους, οι οποίοι θα δώσουν το δικό τους χρώμα στο γήπεδο, ενώ παράλληλα – αν όλα κυλήσουν ομαλά – θα πάρει χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά και ο Κέντρικ Ναν, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού. Ο προπονητής των πράσινων, δεν θα έχει στην διάθεση του, τους τραυματίες Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ιωάννη Παπαπέτρου.

GAME DAY
@albaberlin – #paobc
EuroLeague – Round 7
21:00
Mercedes-Benz Arena
Novasports Prime #WeTheGreens pic.twitter.com/GutSUGgmuY

Panathinaikos BC (@paobcgr) November 10, 2023


Δήλωση που έκανε ο προπονητής του Παναθηναϊκού

Ο Εργκίν Αταμάν ανέφερε μία ημέρα πριν από την αναμέτρηση με την Άλμπα ότι, οι πράσινοι θα προχωρήσουν σε προσθήκη, ωστόσο εξήγησε ότι “Η αλήθεια είναι πως έχουμε υπερβεί το μπάτζετ“. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα ενισχυθεί. Κάθε άλλο μάλιστα, καθώς ο Τούρκος είπε πως “θέλουμε έναν παίκτη για τρεις μήνες, μέχρι να επιστρέψει ένας από τους τραυματίες. Δεν είναι εύκολο να καλύψουμε τη θέση τρία με τον Γκριγκόνις, καθώς ο Μαντζούκας θα παίξει και στο τέσσερα μαζί με τον Μήτογλου. Θέλουμε έναν παίκτη, δεν είναι εύκολο να τον βρούμε αυτή την εποχή, μιλάμε με τη διοίκηση και θα εξετάσουμε τις επιλογές μας μετά από τον αγώνα με την Άλμπα“.

Επίσης, ο Παναθηναϊκός υπολογίζει πως οι Παπαπέτρου και Ερνανγκόμεθ θα επιστρέψουν στα μέσα προς τέλη Ιανουαρίου, ίσως και στις αρχές Φεβρουαρίου εξαιτίας των τραυματισμών τους σε γόνατο και δάχτυλο. Όσον αφορά τον Κέντρικ Ναν, ο Αταμάν είπε πως “η πρώτη εντύπωση είναι πολύ καλή, θα αποφασίσουμε την Παρασκευή αν θα τον χρησιμοποιήσουμε ή όχι απέναντι στην Άλμπα“.

Οι άλλοι σημερινοί αγώνες:

Μπαρτσελόνα – Ερυθρός Αστέρας (21:30, Novasports 4)

Μονακό – Βιλερμπάν (22:00, Novasports 5)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός, Θέλουν,alba verolinou – panathinaikos, theloun