Ακρωτηριασμένα μέλη ταχυδρομήθηκαν σε δύο σχολεία

Παραλήπτες ενός μακάβριου δέματος υπήρξαν καθηγητές, μαθητές και γονείς στον Καναδά, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της σύλληψης του κανίβαλου, βιαστή, δολοφόνου με τον παγόκόφτη, Λούκα Μανιότι, ο οποίος ακόμη και πίσω από τα σίδερα της φυλακής, εξακολουθεί να τρομοκρατεί τον κόσμο με τα αποτρόπαια εγκλήματα.

Συγκεκριμένα, κομμάτια ακρωτηριασμένου πτώματος εστάλησαν εκτός από τον πρωθυπουργό του Καναδά και σε δύο σχολεία.

Τα δύο νέα πακέτα

περιείχαν ένα ανθρώπινο χέρι κι ένα πόδι αντίστοιχα και έφτασαν με το ταχυδρομείο σε γυμνάσια του Βανκούβερ προκαλώντας πανικό. Οι ντετέκτιβ που χειρίζονται την υπόθεση δεν έχουν ακόμη τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να ξεκαθαρίσουν εάν πρόκειται για δύο ακόμη κομμάτια του Κινέζου φοιτητή Τζου Λι, τον οποίο δολοφόνησε με φριχτό τρόπο ο Λούκα Μανιότα στο διαμέρισμά του.

«Δεν υπάρχει καμία πληροφορία ακόμη εάν κάποιος μαθητής ή καθηγητής από τα δύο αυτά σχολεία αποτελεί στόχο του δολοφόνου. Είναι σίγουρα τραυματική εμπειρία αυτή που έζησαν όσοι άνοιξαν τα πακέτα και η αστυνομία του Βανκούβερ θα βοηθήσει με όλες τις υπηρεσία της να την ξεπεράσουν», ανέφερε η ανακοίνωση των αρχών χωρίς ωστόσο να καταφέρει να καθησυχάσει τους πολίτες.

Το γεγονός αυτό επιταχύνει τη διαδικασία έκδοσης του Μανιότα από τις γερμανικές αρχές στον Καναδά, σύμφωνα με τις οποίες αναμφισβήτητα ο 29χρονος πορνοστάρ είναι ο δολοφόνος του φοιτητή (και πρώην εραστή του). Οι αστυνομικοί στο Μόντρεαλ μάλιστα λένε ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως διαπράχθηκε κανιβαλισμός στο πτώμα του Λιν καθώς ο δολοφόνος διακρίνεται να τρώει με μαχαίρι και πιρούνι μέλη του πτώματος, στο βίντεο το οποίο ανέβασε στο διαδίκτυο με όλες τις λεπτομέρειες της αποτρόπαιας πράξης της.

πηγή: iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα