Αίτηση εξαίρεσης του ανακριτή Γ. Μαλλή υπέβαλε η Βίκυ Σταμάτη

Την εξαίρεση του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή υπέβαλε πριν από λίγο η Βίκυ Σταμάτη, σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, καταλογίζοντας του, σύμφωνα με πληροφορίες, μεροληπτική συμπεριφορά στην υπόθεση του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Μια ημέρα μετά την προφυλάκιση της κόρης του Άκη, Αρετής Τσοχατζοπούλου και 13 μέρες μετά την προφυλάκιση του συζύγου της, με αυτή την νομική κίνηση μπαίνει στη μάχη για να διεκδικήσει την ελευθερία

της καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, υποστηρίζει ότι ο χρόνος που της δόθηκε για να προετοιμάσει την υπεράσπισή της δεν ήταν αρκετός.

Αυτό σημαίνει, πως ο ισχυρισμός της κατηγορούμενης θα αξιολογηθεί από το δικαστικό συμβούλιο που θα συγκληθεί σε λίγη ώρα και το οποίο θα αποφασίσει αν στοιχειοθετούνται, όσα ισχυρίζεται ή αν θα απορρίψει την αίτησή της και ο ανακριτής θα συνεχίσει κανονικά το έργο του.

Η κα Σταμάτη παραμένει αυτή τη στιγμή στο χώρο των δικαστηρίων και σε περίπτωση που απορριφθεί το αίτημά της θα ξεκινήσει την απολογία της, ενώ για σήμερα έχει οριστεί και η απολογία του αδερφού της Παναγιώτη Σταμάτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα