«Αιώνια» κόντρα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού

Νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, με αφορμή δηλώσεις του προέδρου των «πράσινων», Γιάννη Αλαφούζου στη Θεσσαλονίκη και τον «Arena FM».
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην ανάγκη να

εξυγιανθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο από τον «ένα άνθρωπο που ελέγχει τα πάντα», ενώ υπενθύμισε ότι: «ο κ. Μαρινάκης είναι και υπόδικος από την επίθεση που είχε κάνει στον διαιτητή στον περσινό τελικό».
Η αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν άργησε και μέσω ανακοίνωσής της, επιτίθεται στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και τονίζει ότι για τα λεγόμενά του θα κινηθεί νομικά εναντίον του.
Η θέση του Ολυμπιακού αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είναι προφανές ότι για τα νέα ψεύδη του μανιοκαταθλιπτικού συκοφάντη Γιάννη Αλαφούζου η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές».
Αλαφούζος: «Έχουμε ίδιους προβληματισμούς με τον Σαββίδη»
Στη σχέση εκτίμησης που τον συνδέει με τον Ιβάν Σαββίδη αναφέρθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος, μιλώντας στον «Arena FM».
Αφού τόνισε ότι έχουν καλές σχέσεις και μοιράζονται τους ίδιους προβληματισμούς για το ελληνικό ποδόσφαιρο με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, έκανε λόγο για τη διαμόρφωση συμμαχιών προκειμένου να εξυγιανθεί ο χώρος.
Κατά τ’ άλλα, ο Αλαφούζος δήλωσε υπερήφανος για την προσπάθεια που γίνεται φέτος στον Παναθηναϊκό και εμφανίστηκε εκ νέου ανοιχτός σε όποιον θέλει να επενδύσει στην ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα