Άγριες Μέλισσες spoiler Νικηφόρος – Ασημίνα: Η μεγάλη αποκάλυψη για την αιτία του διαζυγίου

Μεγάλες ανατροπές και καθηλωτικές εξελίξεις στον μικρόκοσμο που πρωταγωνιστεί στο Διαφάνι. Πιο αναλυτικά στο σημερινό επεισόδιο στις “Άγριες Μέλισσες” 8/4, θα δούμε τον πόλεμο μεταξύ του Δούκα και του Συνεταιρισμού να φουντώνει. Ενώ από την άλλη ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή προσπαθούν να συνετίσουν τον πατέρα τους, ταυτόχρονα στην άλλη πλευρά ο Μιλτιάδης καταφεύγει σε απειλές που θα κλονίσουν συθέμελα το σπίτι των Σεβαστών. Ο Προκόπης καταρρακώνεται με τις αποκαλύψεις της Λέτας, ενώ μια απρόσμενη πληροφορία θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Παναγιώτη.

Δείτε ακόμη: Ο Ντάνιελ Κρεγκ σε νέα
ταινία – Τα γυρίσματα θα γίνουν στην ΕλλάδαΆγριες Μέλισσες spoiler: Η ανακάλυψη του Μελέτη

Ο Μελέτης θα ανακαλύψει τη μεγάλη δύναμη του Αχιλλέα, ο οποίος είναι διατεθειμένος να τον βοηθήσει ν’ ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω απ’ τον φόνο του Θέμελη. Η Πηνελόπη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη εξέλιξη. Οι Σεβαστοί ενημερώνονται πως η Ασημίνα και η Δρόσω θα διεκδικήσουν, από κοινού, την επιμέλεια του Σέργιου. Ο Νικηφόρος χάνει τον έλεγχο και αποκαλύπτει τον λόγο του διαζυγίου σ’ ένα πρόσωπο που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα.

Άγριες Μέλισσες: TrailerΔείτε ακόμη:Η Κένταλ Τζένερ ποζάρει με τις αδερφές της και τα μπικίνι τουςΗ Ιρίνα Σάικ στην πιο σέξι φωτογράφισή της everH Hailey Bieber εξηγεί γιατί διέγραψε το λογαριασμό της στο Twitter
Keywords
Τυχαία Θέματα
Άγριες Μέλισσες, Νικηφόρος – Ασημίνα,agries melisses, nikiforos – asimina