Αγριες Μέλισσες σπόιλερ: Αυτός θα είναι ο νέος κοινοτάρχης

Αγριες Μέλισσες σπόιλερ: Κάποιος θα μπορούσε να πει πως ήταν κάτι που φαινόταν ότι θα έρθει. Όσο κι αν το περιμένεις, ωστόσο, είναι μια εξέλιξη η οποία θα προκαλέσει τον κακό χαμό στο Διαφάνι, θα φέρει τα πάνω – κάτω στις Άγριες Μέλισσες και θα οδηγήσει την Ουρανία να ζητήσει διαζύγιο! Ναι, μετά την «καθαίρεση» του Τόλια από τον εξοργισμένο Ακύλα Μεγαρίτη, νέος κοινοτάρχης Διαφανίου θα τοποθετηθεί ο Κυριάκος Βαμβακάς! Αυτός είναι ο άνθρωπος που ο εργολάβος της χούντας θα βάλει στη θέση του κοινοτάρχη του Διαφανίου προκειμένου να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση στους κατοίκους.

Ο Ακύλας θέλει έναν δικό του άνθρωπο στη συγκεκριμένη θέση, ο Κυριάκος δεν δείχνει να ζυγίζει καλά τις συνέπειες που μπορεί να έχει μια τέτοια εξέλιξη και λέει το «ναι»!

Οι πρώτες άσχημες αντιδράσεις έρχονται από τους γνωστούς θαμώνες του καφενείου οι οποίοι θέτουν τους εαυτούς τους απέναντι από τον Βαμβακά ο οποίος από τις πρώτες ημέρες κιόλας της θητείας του θα κάνει αυτό για το οποίο τοποθετήθηκε εκεί: Τα χατίρια στον Ακύλα! Η πιο έντονη αντίδραση θα έρθει από την Ουρανία η οποία θα συγκρουστεί με τον Κυριάκο, θα βρει παρηγοριά στον Άλκη Σαραντόπουλο και δεν αποκλείεται, μάλιστα, να φτάσει στο σημείο να ζητήσει διαζύγιο από τον αγαπημένο της «κλαρινιτζή» δηλώντας απογοητευμένη από τη συμπεριφορά του.

Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, αναμένονται, για ακόμα μια φορά, καταιγιστικές!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αγριες Μέλισσες, Αυτός,agries melisses, aftos