Άγριες Μέλισσες spoiler 3/6: Τι αποκάλυψε η τηλεοπτική Παγώνα

Η όχι και τόσο αγαπητή «Παγώνα» που έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στις Άγριες Μέλισσες, κατά κόσμον Δανάη Λουκάκη βρέθηκε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” όπυ προέβη σε αποκαλύψεις για το αποψινό τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς. Η αγαπημένη ηθοποιός επιβεβαίωσε το θάνατο του Μιλτιάδη, ενώ ανέφερε πως δεν θα υπάρξουν άλλοι θάνατοι, αν και οι γιοι του Δούκα αγνοούνται. “Τη Δευτέρα τελειώσαμε τα γυρίσματα. Αυτό που θα δείτε απόψε είναι πολύ φρέσκο. Όχι, δεν θα έχουμε άλλες απώλειες στο σημερινό επεισόδιο. Όποιος σκοτώθηκε χθες το βράδυ, σκοτώθηκε, τέλος! Δεν

περίμενα την απήχηση που έχουν οι Άγριες Μέλισσες. Λόγω της καραντίνας και του κορονοϊού δεν έχω ζήσει το… έξω. Τα γυρίσματα είναι πολύ απαιτητικά, ένα 10ωρο της μέρας ήμασταν εκεί.

Μετά με την καραντίνα δεν το έχω ζήσει. Δεν έχω αντιληφθεί το μέγεθος της επιτυχίας αυτής. Δεν το περίμενα. Ξεκίνησα διαβάζοντας ένα υπέροχο σενάριο και είπα τότε “να το κάνω”. Δεν περίμενα και την τρίτη σεζόν του χρόνου. Θα πάμε έξι μήνες μετά στη Δικτατορία. Δεν ξέρω πολλά πράγματα, τώρα γράφονται τα επεισόδια. Ξέρουμε ότι κάποιοι άνθρωποι θα απομακρυνθούν από το χωριό και θα έχουμε άλλες ελεύσεις. Ο Αιμίλιος Χειλάκης θα εμφανιστεί απόψε. Συνολικά θα υπάρχει μια προστασία. Οι άρχοντες του χωριού θα κρατήσουν μια ισορροπία με την Χούντα”, αποκάλυψε η Δανάη Λουκάκη σε σχέση με τη σειρά. Τέλος ανέφερε ότι τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν των “Άγριων Μελισσών” αρχίζουν πάλι Ιούλιο.

Τι θα δούμε σήμερα

Στη διάθεση του κοινού από το “Πρωινό” του ΑΝΤ1 βρίσκεται ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» το οποίο θα προβληθεί απόψε και θα έχει διάρκεια 70 λεπτών. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη οι ερμηνείες θα μας καθηλώσουν. Ο Λάμπρος τον ψάχνει τον Μιλτιάδη που είναι βαριά τραυματισμένος και δυστυχώς θα αφήσει την τελευταία του πνοή. Το χωριό πλημμυρίζει στο αίμα και τα καταστροφικά αδιέξοδα βασανίζουν όλους τους χαρακτήρες. Θα υπάρξει δικαίωση για όλα όσα προκάλεσαν οι Σεβαστοί; Στην επόμενη σεζόν θα αλλάξουν τα πάντα. Μπαίνουμε στην περίοδο της Χούντας και ο Ακύλας Μεγαρίτης, που θα ενσαρκώσει ο Αιμίλιος Χειλάκης θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις. Ο τρίτος κύκλος θα ξεκινήσει μέσα στο 1967, λίγες ημέρες πριν από το πραξικόπημα των συνταγματαρχών και την επιβολή της χούντας στη χώρα μας.

Η κόντρα ανάμεσα στις αδελφές Σταμίρη και την οικογένεια των Σεβαστών θα συνεχιστεί, αλλά αυτή τη φορά θα αποκτήσει, εκτός όλων των άλλων, και πολιτικό πρόσημο. O Δούκας και η Μυρσίνη, μετά το κακό που έχουν προκαλέσει φεύγουν οριστικά από το Διαφάνι. Δεν τους χωρά ο τόπος… Έχουμε ακούσει πολλές φορές στα επεισόδια για ένα σπίτι στη Λάρισα. Ένα αρχοντικό, το οποίο δεν έχει κατοικηθεί ποτέ. Είναι το μέρος που θα έμεναν ο Κλεομένης με την Πηνελόπη μετά τον γάμο τους.  Το Spoiler αναφέρει ότι την επόμενη σεζόν το ζευγάρι Δούκας – Μυρσίνη θα μείνει σε αυτό το σπίτι. Το αρχοντικό τους στο Διαφάνι παραχωρείται στον Μεγαρίτη, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Αιμίλιος Χειλάκης. Ο αδίστακτος Ακύλας μετακομίζει εκεί με τη σύζυγο και τα δυο τους παιδιά. Θα δούμε τη σχέση του με το χουντικό καθεστώς αλλά και πώς συνδέεται ο Δούκας με όλα αυτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα