Άγριες Μέλισσες spoiler – τέλος: Η στιγμή της κορύφωσης – Τα νέα του 3ου κύκλου

Έπειτα από ένα σπαρακτικό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες, η Μυρσίνη εξαπολύει σε όλο της το σκοτεινό σχέδιο, το Διαφάνι τυλίγεται στις φλόγες. Πόνος και οδύνη πρωταγωνιστούν και ακόμη και οι πιο σκληροί λυγίζουν. Η αυτοκτονία της Ανέτ στα χέρια του Δούκα, συγκλονίζει τους πάντες καθώς πρόκειται για μια αυτοθυσία προκειμένου να σταματήσουν τα εγκλήματά του. Οι πάντες είναι παγωμένοι γύρω από το πτώμα της Ανέτ κι ο Δούκας σπαράζει για τον χαμό της αδερφής του. Ο Μιλτιάδης μπαίνει σαν σίφουνας μέσα

στο σπίτι για να δει τι έχει συμβεί και συνειδητοποιεί ότι όλα τελείωσαν. Η μόνη λύση είναι να στρέψει το όπλο του προς τον αδερφό του για να σταματήσει το κακό. Στο τέλος φωνές που προσπαθούν να τον συνεφέρουν από το μίσος που έχει θολώσει την κρίση του.

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» ο Γιώργος Σουξές ο αγαπημένος «ενωμοτάρχης Προύσαλης» δίνει τις δικές του προβλέψεις για το τι μέλλει γενέσθαι στην τρίτη σεζόν  ενώ αναφέρεται και στη σχέση Ασημίνας και Νικηφόρου. Ξεκινώντας από το ενδεχόμενο κάποια από τα ζευγάρια στο Διαφάνι να αποκτήσουν παιδιά, ο ηθοποιός ήταν επιφυλακτικός για το κατά πόσον είναι δυνατόν ο Προύσαλης και η Ρίζω να αποκτήσουν απογόνους: «θα γελάει ο κόσμος» είπε επιγραμματικά, όμως δεν αποκλείει τίποτα. Για τη Λενιώ και τον Λάμπρο πάλι, ο ηθοποιός δήλωσε πως δεν κοιμάται δίπλα στο κρεβάτι τους και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο.

Όσον αφορά τα ζευγάρια που οι δρόμοι τους χώρισαν είπε: «Καταρχάς τον Νικηφόρο και την Ασημίνα, δύσκολο να είναι ξανά μαζί». Μάλιστα, πιστεύει ότι τα γεγονότα που μεσολάβησαν δεν επιτρέπουν μεγάλη αισιοδοξία. Αντίθετα, ο Άγγελος και η Σοφούλα θα ξεπεράσουν τα προβλήματά τους με την αγάπη εκείνου. Όπως χαρακτήρισε τον υφιστάμενό του: «Είνι χαλβάς που τον κάνει ό,τι θέλει η Σοφούλα».

Τι αποκαλύπτει ο σκηνοθέτης για το τέλος

Λίγα 24ωρα πριν ολοκληρωθεί ο δεύτερος κύκλος της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, ο Λευτέρης Χαρίτος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό». «Τις τελευταίες δυο εβδομάδες δεν έχω κοιμηθεί. Έχω αναλάβει σχεδόν όλα τα γυρίσματα. Τα δύο τελευταία επεισόδια είναι δύο ταινίες. Δεν έχουμε κάνει τέτοιο γύρισμα ποτέ στις Άγριες Μέλισσες και τολμώ να πω ότι σπάνια τα έχω δει γενικά και στην ελληνική τηλεόραση. Από άποψη δυσκολίας εννοώ. Τώρα, το πώς έχουν βγει, θα το κρίνει ο κόσμος. Δύσκολα γυρίσματα, τεράστιες ανατροπές, πάρα πολύ συγκίνηση, έχω κλάψει στο μοντάζ πάρα πολύ που τα έβλεπα. Είναι τέσσερα επεισόδια φωτιά. Τα τελευταία επεισόδια έχουν πρωτότυπη μουσική, ειδικά εφέ, πυροβολισμούς, αίματα, φωτιές… δύσκολα πολύ.

Στο τέλος πεθαίνει, όποιος είναι να πεθάνει. Από τα spoiler πάντα κάτι ισχύει, κάτι δεν ισχύει. Το φινάλε είναι συναρπαστικό. Ήταν μια μεγάλη σκηνοθετική πρόκληση. Μας δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσουμε πράγματα που δεν είχαμε δοκιμάσει σε ολόκληρη τη σειρά. Και είναι μια πρόκληση για όλα τα τμήματα». Σχετικά με την είσοδο του Αιμίλιου Χειλάκη στη σειρά, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε: «Ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο μεγάλος αδελφός. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε έναν ακόμα πιο κακό χαρακτήρα. Είναι χειρότερος από τον Δούκα και από τον Μάνο Βόσκαρη, γιατί αυτός δεν φαίνεται καθόλου. Είναι ευγενική παρουσία, έχει παιδεία, όμορφος, γοητευτικός, αλλά από πίσω κρύβει πάρα πολλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα