Άγριες Μέλισσες spoiler – τέλος: Αυτό είναι το τραγικό τέλος της Ανέτ

Η αιματοχυσία που θα στιγματίσει το τέλος του δεύτερου κύκλου έχει αρχίσει να γίνεται κάτι παραπάνω από αντιληπτή. Το τέλος των Άγριων Μελισσών αλλά και πολλών από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς θα είναι γεμάτο πολύ έντονες και σπαρακτικές σκηνές. Μία από αυτούς είναι η αγαπημένη Ανέτ, η ήρεμη δύναμη που πάντοτε προσπαθούσε να φέρει τις ισορροπίες, δεν είχε εχθρούς και η αγκαλιά της ήταν ανοιχτή για όλους. Είναι δεδομένο μετά τα spoil που έχουν πάρει φωτιά, ότι μετά τον Γραμματικό, στο τελευταίο επεισόδιο θα χάσει τη ζωή του και ο Μιλτιάδης ο οποίος θα βρίσκεται

στο σπίτι της Ελένης, όταν η Μυρσίνη και ο Μελέτης θα προσπαθήσουν να το κάψουν. Θα προηγηθεί ένας ακόμη θάνατος όμως. Όπως έχει αποκαλυφθεί και η Ανέτ (Κάτια Δανδουλάκη) θα αποχαιρετήσει τη σειρά, όχι όμως εξαιτίας της αδύναμης καρδιάς της όπως είχε διαρρεύσει.

Η Ανέτ, μετά τον Βόσκαρη θα βάλει μόνη της τέλος στη ζωή της, αφού δεν μπορεί να αντέξει άλλο τα τελευταία γεγονότα. Αποφασίζει να πεθάνει, αφήνοντας πίσω την πίκρα που της άφησε η οικογένειά της. Βλέποντας το παιδί της να γίνεται ένα τέρας, αλλά μαθαίνοντας παράλληλα τους φόνους που διέπραξε ο αδελφός της, φτάνει στα όριά της. Έτσι, μαζί με τον Μιλτιάδη, φεύγει και η Ανέτ. Ο Δούκας Σεβαστός, έχοντας ξεκληρίσει πλέον όλη του την οικογένεια, μένει μόνος. Τα αδέλφια του έχουν χαθεί από δικά του σφάλματα. Κι αυτό είναι κάτι που θα τον βαραίνει. Η αυτοκτονία της Ανέτ θα καθηλώσει τους τηλεθεατές, στις Άγριες Μέλισσες. Η σκηνή αυτή προβλέπεται συγκλονιστική. Όλα θα αλλάξουν στην αγαπημένη σειρά. Ελάχιστοι θα επιβιώσουν. Ο Μελέτης θα μείνει πίσω με ενοχές που η μητέρα του έφυγε από τη ζωή, θεωρώντας τον ένα κάθαρμα.

Μερικές από τις πιο αγαπημένες σκηνές με την Ανέτ

Keywords
Τυχαία Θέματα