Άγριες Μέλισσες: «Πέταξαν» ξανά στην τηλεθέαση – Πώς πήγαν 8 λέξεις και X-Factor

Άγριες Μέλισσες: Δε φαίνεται καν πλέον στο τηλεοπτικό οπτικό πεδίο των αντίπαλων τηλεοπτικών σταθμών η σειρά της χρονιάς του ΑΝΤ1. Ως εκ τούτου, ο ΑΝΤ1 ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στη ζώνη του prime time καθώς την τελευταία μέρα του Οκτώβρη κινήθηκε σε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης σημειώνοντας 35% στο δυναμικό κοινό και 34,7% στο σύνολο. Από την άλλη μεριά, το πολλά υποσχόμενο Λόγω Τιμής – 20 χρόνια μετά στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ δεν έχει καταφέρει να προσελκύσει το τηλεοπτικό κοινό

και σημείωσε 8,9% στο δυναμικό κοινό και μόλις 10,2% στο σύνολο.

Περνώντας στη συχνότητα του Alpha οι 8 Λέξεις πήγαν καλύτερα στο σύνολο με 20,2% ενώ το μουσικό τάλεντ σόου του Open X-Factor πλησίασε το 12%. Υψηλά νούμερα τηλεθέασης είχε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το 2Night Show, καθώς τα ποσοστά του κινήθηκαν κοντά στο 30%. Αυτό που θα δούμε, αν παρατηρήσουμε τα νούμερα που σημείωσαν σειρές και εκπομπές, είναι ότι ο ΑΝΤ1 ήταν πρώτος στην πλειονότητα των τηλεοπτικών ζωνών καθώς το ένα πρόγραμμα δίνει σκυτάλη στο άλλο, κάτι που κάνει τους ιθύνοντες του καναλιού του Αμαρουσίου να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Άγριες Μέλισσες: Αναλυτικά οι τηλεθεάσεις

Δείτε με αριθμούς τα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσαν οι σειρές και οι εκπομπές στις ζώνες prime time και αργά το βράδυ.

Νωρίς το πρωί

Η μάχη της τηλεθέασης ξεκίνησε από νωρίς το πρωί με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Σταματίνα Τσιμτσιλή να διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Το Καλημέρα Ελλάδα στο δυναμικό κοινό σημείωσε 22,2% ενώ το Happy Day 20%. Στο σύνολο του κοινού όμως η εκπομπή Σήμερα με τους Δημήτρη Οικονόμου και την Μαρία Αναστασοπούλου ήταν αυτή που «χαμογέλασε» σημειώνοντας 24,8%.

Πρωινές Εκπομπές

Στις πρωινές εκπομπές το κοινό είναι μοιρασμένο καθώς σχεδόν όλες έχουν τον κόσμο τις παρακολουθεί. Στο δυναμικό κοινό η Φωλιά των Κου Κου σημείωσε 21,3% ενώ οι Αταίριαστοι στα μηχανάκια της Nielsen έγραψαν 20,3%.

Μεσημεριανές εκπομπές

Το μεσημέρι οι τηλεθεατές παρακολουθούν Shopping Star, Ρουκ Ζουκ και Νίκο Μουτσινά. Η Ελένη Μενεγάκη κινείται σε χαμηλό βαρομετρικό καθώς στο σύνολο ίσα που ξεπέρασε το 10% ενώ στο δυναμικό κοινό σημείωσε μονοψήφιο ποσοστό.

Απογευματινή ζώνη

Τα τηλεπαιχνίδια Τροχός της τύχης και Still Standing έχουν γίνει καθημερινή συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού καθώς είναι μοιρασμένο. Στη συνέχεια η σειρά του ΑΝΤ1 Γυναίκα χωρίς όνομα παίρνει σκυτάλη από τη Μαρία Μπεκατώρου και κινείται σε ικανοποιητικά επίπεδα για τον σταθμό του Αμαρουσίου.

Δελτία ειδήσεων

Και χθες βράδυ ο ΑΝΤ1 ήταν πρώτος στον τομέα της ενημέρωσης καθώς, όπως φαίνεται, οι τηλεθεατές παραμένουν στο ίδιο κανάλι (προηγούνται Still Standing και Γυναίκα χωρίς όνομα). Τα υπόλοιπα κανάλια κινούνται πάνω κάτω στα ίδια ποσοστά με τελευταία τα δελτία του Open και της ΕΡΤ.

Keywords
Τυχαία Θέματα