Άγριες Μέλισσες Φανούρης: Τι κάνει όταν μαθαίνει την αλήθεια των αδελφών Σταμίρη

Οι “Άγριες Μέλισσες” καθηλώνουν σε κάθε επεισόδιο με τις ανατροπές και τις εκπληκτικές ερμηνείες των ηθοποιών. Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Δανίκας, γιός του πασίγνωστου μαέστρου Νίκου Δανίκα, σε συνέντευξη του μίλησε για τον ρόλο του ως  Φανούρης στις “Άγριες Μέλισσες” που έχει αγαπήσει o κόσμος, αλλά και για την στάση του απέναντι στις αδελφές Σταμίρη όταν πληροφορηθεί ότι κατηγορούνται για τον φόνο του Σέργιο. Αναλυτικότερα παρακάτω θα δείτε τις αποκαλύψεις του Κωνσταντίνου Δανίκα στο 7 ΜΕΡΕΣ TV και τον Γιάννη Βίτσα.

Μίλησε μας για τον Φανούρη. Πώς θα χαρακτήριζες τον ήρωα που
υποδύεσαι στις Άγριες Μέλισσες;

Ο Φανούρης είναι ο άνθρωπος που θα θέλαμε όλοι να έχουμε φίλο, γιατί είναι δίκαιος, τίμιος και έχει προσωπική αλήθεια. Βοηθά, εξυψώνει, αλλά και βάζει στη θέση τους όσους βρίσκονται γύρω του ανάλογα με τις πράξεις τους. Συμβολίζει τον καθημερινό άνθρωπο που αγωνίζεται συνεχώς για τα πάντα, χωρίς να έχει προσωπικό όφελος. Προσωπικά τον αγάπησα πολύ.

Δείτε ακόμη: Ο “μικρός Σέργιος” από τις “Άγριες Μέλισσες” σε μια διαφορετική συνέντευξηΓίνεται πια γνωστό, στις Άγριες Μέλισσες, ότι ο Σέργιος δεν δολοφονήθηκε μόνο από την Ελένη, αλλά και από τις τρεις αδελφές Σταμίρη. Όταν το μάθει αυτό ο Φανούρης, θα συνεχίσει να είναι με το μέρος τους;

Ναι. Ο Φανούρης έχει αποδείξει ότι δεν δαιμονοποιεί τις καταστάσεις, τις συνθήκες, τις στιγμές. Όταν φτάσει στα αφτιά του η είδηση ότι και οι τρεις αδελφές σκότωσαν μαζί τον Σέργιο, το πρώτο πράγμα που θα ρωτήσει είναι ο λόγος που το έκαναν αυτό. Θα μείνει στο πλευρό τους και θα ρισκάρει ακόμα και τη ζωή του για να υπερασπίσει τις κοπέλες, γνωρίζοντας πλέον και το γιατί το έκαναν. Όταν μάθει, στις Άγριες Μέλισσες, ο Φανούρης ότι ο Σέργιος πήγε να βιάσει τη Δρόσω, όχι απλώς θα υποστηρίξει τις αδελφές Σταμίρη, αλλά θα φτύσει πάνω από τον τάφο του.

Λίγα λόγια για τον Κωνσταντίνο Δανίκα

Ο Κωνσταντίνος Δανίκας μας συστήνεται ως «Φανούρης» μέσα από τη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες”. Είναι ο πιο πιστός φίλος και συνεργάτης της Λενιώς και ο άνθρωπος εκείνος, ο οποίος ποτέ δεν πρόκειται να την προδώσει. “Με πήραν τηλέφωνο για να περάσω από κάστινγκ. Εκ των υστέρων έμαθα ότι θα το σκηνοθετούσε ο Λευτέρης Χαρίτος, τον οποίο εκτιμώ πάρα πολύ και ως άνθρωπο και ως επαγγελματία. Γνωρίζω τη δουλειά του και μου έκανε εντύπωση που εκείνος είχε αναλάβει τη σκηνοθεσία, και έτρεξα”, είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξη του. Είναι ηθοποιός και γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 1998. Παρακολούθησε σεμινάρια υποκριτικής «The Method» με τον Ανδρέα Μανωλικάκη, κινησιολογίας με τη Νίκη Τριανταφυλλίδη και βιοενέργειας με τον Μιχαήλ Μαρμαρινό. Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Ο Τρομερός Εχθρός & ο Αλυσοδεμένος Ελέφαντας (2017), Παίζοντας με τους μύθους (2015), Ο τρομερός εχθρός και ο αλυσοδεμένος ελέφαντας (2016), Γουόντερλαντ (2019). Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά Άγριες Μέλισσες (2019).

Δείτε ακόμη:“Άγριες Μέλισσες”: Η σκηνή με την τιμωρία του Βόσκαρη που συγκλόνισε το TwitterΜπρίτνεϊ Σπίαρς: Το “ξέσπασμα” για το ντοκιμαντέρ που μιλάει για την ζωή τηςΗ Hailey Baldwin αποκάλυψε το τατουάζ που «χτύπησε» για τον Justin Bieber
Keywords
Τυχαία Θέματα