Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 62 8/2: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη

Νέες εξελίξεις έρχονται να συνταράξουν το Διαφάνι στις Άγριες Μέλισσες. Ο Μελέτης υποψιάζεται τονΑκύλα για τη δολοφονική επίθεση στον Κωνσταντή, ενώ ο Πέτρος μαζεύει πληροφορίες από μία απρόσμενη πηγή στην Αθήνα. Ο Κωνσταντής στο νοσοκομείο και η Δρόσω βρίσκεται αντιμέτωπη με τη Μυρσίνη και τον Δούκα. Όλοι είναι ανάστατοί με τα νέα σχέδια του Ακύλα και προσπαθούν να αποφασίσουν, αν θα συμμαχήσουν με τον Δούκα. Ο Νικηφόρος ρωτάει την Ασημίνα

αν υπάρχει κάποιος λόγος που τον αποφεύγει και συγκρούεται με τη Ρένα.  Ο Άλκης Σαραντόπουλος αποκαλύπτει στην Ουράνια την αλήθεια για την κατάσταση των επιχειρήσεων του και ο Ακύλας παίζει το τελευταίο του χάρτη για να πείσει την Ζωή να επιστρέψει.

Μέσα σε όλα αυτά η Ελένη ανακαλύπτει παράνομες εφημερίδες μέσα στο σπίτι και Βιολέτα δέχεται μία απρόσμενη επίσκεψη από το παρελθόν.  Ο ερχομός του Σταμάτη με το μικρό Ζαχαρία φέρνει Αναστάτωση σε όλο το χωριό και πιο πολύ στη Βιολέτα, που προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί.

Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο της Τετάρτης 9/2

Η Βιολέτα δέχεται τον Σταμάτη λόγο του Ζαχαρία και  μέσα σε όλα αυτά η Ελένη συγκρούεται με τον Λάμπρο για τις εφημερίδες και του ζητά να σταματήσει. Παράλληλα ο Ακύλας, εκβιάζει το Λευτέρη για να πείσει τη Ζωή να επιστρέψει σπίτι.  Κι ενώ ο Δούκας  συνεχίζει να ψάχνει συμμάχους για να πολεμήσει τον Ακύλα ο Νικηφόρος ξεκαθαρίζει στη Ρένα και τη Μυρσίνη ότι δεν θα ανεχτεί εμπλοκές στο θέμα του Σέργιου.

Η Ουράνια φοβάται πως θα χάσει τα πάντα εξαιτίας του Άλκη και δεν ξέρει πώς να το πει στον Κυριάκο. Ο  Ζάχος αιφνίδιάζει τις  αδερφές Σταμίρη κατηγορώντας τες για  αντιστασιακή δράση  και η Ασημίνα ομολογεί στο Ζάχο πως είναι υπεύθυνη για τις εφημερίδες. Ο Ζάχος αποφασίζει να λάβει μέτρα…

Keywords
Τυχαία Θέματα