Άγριες Μέλισσες – Σοφούλα: Το Twitter “λυγίζει” με την ερμηνεία της

Οι “Άγριες Μέλισσες” καθηλώνουν όλο και περισσότερο το κοινό που παρακολουθεί την τηλεοπτική σειρά του Ant1, με τα ανατρεπτικά επεισόδια και τις οσκαρικές ερμηνείες. Μία από αυτές ήταν αυτή της Βίκυς Διαμαντοπούλου, η οποία υποδύεται τον ρόλο της Σοφούλας στην σειρά. Πιο αναλυτικά, το κοινό παρακολούθησε ένα πολύ δυνατό επεισόδιο το βράδυ της Δευτέρας με την Σοφούλα να δίνει ρεσιτάλ και το Twitter να παραληρεί. Συνεπώς, οι σκηνές βίας στη σειρά «Άγριες μέλισσες» επέστρεψαν με την

επίθεση του Βόσκαρη στη Σοφούλα, να προκαλεί οργή στους χρήστες του twitter. Σκηνές με απίστευτη δόση αγριότητας σόκαραν τους τηλεθεατές.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Βίκυ Διαμαντοπούλου έδωσαν πραγματικά τον καλύτερο εαυτό τους με το κοινό να μένει με το “στόμα ανοιχτό” από τις σκηνές, οι οποίες ήταν γεμάτες οργή, αίμα και βιαιοπραγίες. Στην προσπάθειά του να γλιτώσει ο Βοσκάρης δέρνει ανελέητα τη γυναίκα του προκειμένου να μην προλάβει να καταθέσει στο δικαστήριο. Ωστόσο η Σοφούλα το «σκάει» από το υπόγειο, οπού την κρατά κλειδωμένη και θα καταφέρει να δώσει τη χαριστική βολή στον Βόσκαρη. Στο αποψινό επεισόδιο της Τετάρτης (31-03) θα τον δούμε να τιμωρείται! Ο Βόσκαρης κλείνεται στη φυλακή κι εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πραγματική του τιμωρία.

Δείτε ακόμη: Άγριες Μέλισσες: Ποιος κρύβεται πίσω από το μακιγιάζ της ΣοφούλαςΆγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε σήμερα

Ο Νικηφόρος ενημερώνει τον Σέργιο για την απόφαση του να χωρίσει με την Ασημίνα και η αντίδραση του μικρού, θ’ αναστατώσει ιδιαίτερα την οικογένεια. Στο σπίτι του Προύσαλη δέχονται μια αιφνιδιαστική επίσκεψη απ’ την Πρόνοια. Θα καταφέρει ο Ευτύχης να παίξει σωστά το ρόλο του; Η Ελένη αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι της δίκης είναι ευτυχισμένοι με την καταδίκη του Βόσκαρη. Μόνο που η χαρά της Ελένης δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς η Ασημίνα επιστρέφει κοντά τους ανακοινώνοντας το τέλος του γάμου της. Ο Βόσκαρης κλείνεται στην φυλακή κι εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με την… πραγματική του τιμωρία. Στο σπίτι των τριών αδερφών, η επίσκεψη του Νικηφόρου θα δείξει τη νέα ζοφερή πραγματικότητα που περιμένει τα κορίτσια ως προς την επιμέλεια του μικρού.

Άγριες Μέλισσες: Δείτε τα Tweets του κοινούΔείτε ακόμη:Ο “μικρός Σέργιος” από τις “Άγριες Μέλισσες” σε μια διαφορετική συνέντευξηΆγριες Μέλισσες spoiler: Τι συμβαίνει με την συμπεριφορά του ΝικηφόρουΜε ποια σειρά θα εμφανιστούν Eλλάδα και Κύπρος στην Εurovision 2021
Keywords
Τυχαία Θέματα