Άγριες Μέλισσες – Γιάννος: Το συγκινητικό μήνυμα για τον Γιώργο Γάλλο

Πολλά χρόνια είχαμε να συγκινηθούμε από το “δέσιμο” ενός τηλεοπτικού ζευγαριού και μάλιστα πατέρα και γιου. Ο Γιάννος και ο Μιλτιάδης από τις Άγριες Μέλισσες μας χάρισαν μοναδικές στιγμές αφού μας έδειξαν μια διαφορετική από τις συνηθισμένες κατάσταση. Ο Γιάννος ήταν ένα παιδί που διέφερε από τα άλλα και εκείνη την εποχή η αντιμετώπιση σε τέτοια ζητήματα ήταν πολύ σκληρή. Παρόλα αυτά, η αγάπη και υπομονή του Μιλτιάδη ήταν συγκινητική και παραδειγματική για όλους. Ο τραγικός θάνατος του Γιάννου μετά από εντολή του θείου του, ήταν η

αρχή του τέλους για τον άτυχο Μιλτιάδη, ο οποίος άρχισε να χάνει τα λογικά του. Οι συγκλονιστικές ερμηνείες που μας χάρισαν απλόχερα αυτό το δίδυμο, Γιώργος Γάλλος και Ιωάννης Αθανασόπουλος έχουν γράψει χρυσή σελίδα στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης ανεβάζοντας πολύ τον πήχη.

Ο πρόσφατος σχετικά θάνατος του Μιλτιάδη στις Άγριες Μέλισσες ήταν η σκηνή που συγκλόνισε τον περισσότερο κόσμο. Ο ηθοποιός Γιώργος Γάλλος έδωσε ρεσιτάλ υποκριτικής από το πρώτο επεισόδιο μέχρι και το τελευταίο και η απουσία του θα είναι αισθητή στον επόμενο κύκλο. Ο τηλεοπτικός του γιος, ο Γιάννος, κατά κόσμον Ιωάννης Αθανασόπουλος, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποχαιρέτησε τον “μπαμπά” του. «Σπουδαίος ηθοποιός! Υπέροχος άνθρωπος! Υπέροχος partner! Υπέροχος συνεργάτης! Υπέροχος συνοδοιπόρος! Ο καλύτερος τηλεοπτικός πατέρας! Σ’ ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη, τις συμβουλές, την γενναιοδωρία και την καλοσύνη σου! Εις το επανιδείν μπαμπάκα μου!», έγραψε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

View this post on Instagram

A post shared by ioannis athanasopoulos (@ioannis_athanasopoulos_)

Keywords
Τυχαία Θέματα