Άγιος Κοσμάς: Παραλίγο να σκοτωθεί αθλητής από βατήρα που έσπασε…

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Έλληνας αθλητής Μιχάλης Φαφαλής παραλίγο να χάσει τη ζωή του, εξαιτίας των άθλιων συνθηκών, κάτω από τις οποίες προπονείται στο καταδυτήριο του Αγίου Κοσμά.

Το ατύχημα που προκάλεσε τον ελαφρύ τραυματισμό του αθλητή, έγινε όταν ο Φαφαλής επιχείρησε να κάνει βουτιά από έναν βατήρα που κόπηκε στα δύο! Το αποτέλεσμα ήταν ευτυχώς να τραυματιστεί ελαφρά και να υποστεί θλάση στη μέση.

Η αμέλεια αυτή στη συντήρηση των εγκαταστάσεων θα μπορούσε να είχε τραγικά αποτελέσματα, ενώ ο ομοσπονδιακός τεχνικός Πέτρος Φυρίγος

ήταν φανερά οργισμένος και με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ανέφερε:

«Ντρέπομαι ειλικρινά για την αδιαφορία και την αμέλεια από την πλευρά της πολιτείας. Προετοιμαζόμαστε με ένα σανίδι στο καταδυτήριο του Αγ. Κοσμά, το δεύτερο που είχε απομείνει έσπασε πριν από λίγο και η κατάσταση είναι τραγική. Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν είναι παιχνίδι. Κινδυνεύει η ζωή των αθλητών.

Οι συναντήσεις μου με τον Υπουργό, κ. Ανδριανό, φάνηκε ότι του ήταν αδιάφορες και ενώ έδωσε υποσχέσεις ότι θα μπορέσουμε να προπονούμαστε σε έστω τις στοιχειώδεις συνθήκες που θα μας διασφαλίζουν τη διαβίωση μας.

Τέσσερις αθλητές μου προετοιμάζονται για το Ευρωπαϊκό στο Βερολίνο, μιας και οι υπόλοιπες διοργανώσεις ματαιώθηκαν και έχουμε τέτοιου είδους περιστατικά που μας κόβουν ακόμη περισσότερο τα φτερά και μας κάνουν να φοβόμαστε για την ίδια μας τη ζωή.

Προκαλώ τους ανθρώπους του κ. Ανδριανού, οποιαδήποτε τεχνική επιτροπή να έρθουν στον Αγ. Κοσμά να δουν κάτω υπό ποιες τραγικές συνθήκες κάνουμε την προετοιμασία μας».

Το άρθρο Άγιος Κοσμάς: Παραλίγο να σκοτωθεί αθλητής από βατήρα που έσπασε… εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα