Άγιοι Ανάργυροι γυναικοκτονία: Βίντεο από τα τελευταία λεπτά πριν το έγκλημα

Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει τη στιγμή που ο δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής περνά μπροστά από το σπίτι της, λίγο πρoτού της επιτεθεί έξω από το αστυνομικό τμήμα και την μαχαιρώσει θανάσιμα. Η κοπέλα αντιλήφθηκε τον πρώην σύντροφό της να της έχει στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της και αποφάσισε να πάει στο αστυνομικό τμήμα, ελπίζοντας ότι θα έβρισκε προστασία. Όταν βγήκε, ο δράστης της κατάφερε πέντε μαχαιριές και η κοπέλα ξεψύχησε μπροστά στο φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος.

Ενα από τα ερωτήματα που προκύπτουν πάντως, είναι πώς αντέδρασε και αν αντέδρασε ο σκοπός του τμήματος, ενώ

πρέπει να απαντηθεί γιατί η κοπέλα έφυγε από το Τμήμα, παρότι είχε ζητήσει να τη συνοδεύσει αστυνομικός, φοβούμενη για την ασφάλειά της. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχε περιπολικό στους Αγίους Αναργύρους μαζί με οδηγό- αστυνομικό, που όμως προοριζόταν για γυναίκα αξιωματικό η οποία είχε νυχτερινή βάρδια επόπτριας των περιπολιών στην περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Σοκ και για τον αρχιφύλακα

Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες, ο 48χρονος αρχιφύλακας, που ήταν στο φυλάκιο τη νύχτα της δολοφονίας της άτυχης Κυριακής, εμπλέκεται σε υπόθεση εγκληματικής οργάνωσης για πλαστογραφίες και για διευκόλυνση εξόδου αλλοδαπών από τη χώρα, μαζί με άλλα άτομα. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης και τέθηκε σε διετή διαθεσιμότητα. Προσέφυγε στο Εφετείο και το 2021 ο εισαγγελέας διέταξε τη φυλάκισή του. Μεταφέρθηκε στις φυλακές της Λάρισας και έμεινε 12 μήνες. Το 2023 πήρε βούλευμα για αποφυλάκιση. Με συνεχείς ενστάσεις στα πειθαρχικά, όταν αποφυλακίστηκε, επέστρεψε στην αστυνομία. Ο φάκελός του παρέμεινε ανοιχτός, ώσπου πριν από μερικές ημέρες καταδικάστηκε τελεσίδικα από τον Άρειο Πάγο και ξεκίνησε εκ νέου η διαδικασία της απόταξης.

Η τελευταία κλήση στο 100

Οι τελευταίες στιγμές της 28χρονης Κυριακής έχουν καταγραφεί στην κλήση που έκανε στις Αρχές λίγο πριν από την τραγωδία. Σύμφωνα με πληροφορίες από καλά ενημερωμένες πηγές, η κοπέλα με το που έφυγε από το τμήμα, κάλεσε στο 100 και ξεκίνησε να δίνει τις τυπικές πληροφορίες. Δηλαδή το όνομά της, καθώς και το σημείο στο οποίο βρισκόταν εκείνη τη στιγμή. Στη συνέχεια, η γυναίκα ανέφερε πως θα ήθελε ένα περιπολικό γιατί, όπως είπε, έξω από το σπίτι της είναι ο πρώην σύντροφός της και την περιμένει. Τότε ο αστυνομικός της ζήτησε να του πει τη διεύθυνση του σπιτιού της και όταν η γυναίκα άρχισε να του περιγράφει πού είναι το σπίτι και ποιο δρομολόγιο θα ακολουθήσει από το τμήμα προς αυτό, τότε δέχθηκε τη φονική επίθεση. Στο σημείο αυτό η συνομιλία παύει και ακούγονται μόνο τα ουρλιαχτά και οι φωνές της άτυχης κοπέλας.

Η φράση που δείχνει σχεδιασμό

Ο δράστης μάλιστα φαίνεται πως το βράδυ της Δευτέρας είχε μελετήσει τις κινήσεις του και ήταν έτοιμος για τη σύλληψη του μετά τη δολοφονία καθώς το πρώτο πράγμα -και μοναδικό – που είπε στους αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες μετά την αποτρόπαιη πράξη του και τον ελαφρύ αυτοτραυματισμό του, ήταν να τον πάνε στο ψυχιατρείο, εκεί όπου είχε εκούσιους εγκλεισμούς με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως κυρίως αυτό συνέβαινε λόγω της σχέσης που είχε με τα ναρκωτικά.

Μητέρα δολοφόνου: Ο γιος μου έχει πεθάνει για μένα

Στον Alpha μίλησε η μητέρα του δολοφόνου για τη σχέση του γιου της με την 28χρονη πρώην κοπέλα του, την οποία δολοφόνησε έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων. «Να πείτε παντού ότι ο γιος μου έχει πεθάνει για μένα», είπε συγκλονισμένη η μητέρα του δράστη στην εκπομπή «Tlive». «Ήταν πολύ αγαπημένοι μέχρι την 1η του Μάρτη, που χωρίσανε… Όταν με καλέσουν, να πάω στην αστυνομία, θα πω όλα όσα ξέρω. Τα παιδιά ήταν μαζί περίπου επτά χρόνια», πρόσθεσε.

Πατέρας του δράστη στους Αγίους Αναργύρους: Την είχα σαν κόρη μου

Ο πατέρας του 39χρονου δράστη μίλησε νωρίτερα στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» στο Star και ανέφερε πως «την είχα σαν κόρη μου, τη λάτρευα, την αγαπούσα». «Έχω να πω πολλά συγγνώμη στην οικογένεια της κοπέλας. Την είχα σαν κόρη μου, τη λάτρευα, την αγαπούσα» ανέφερε συγκεκριμένα ο πατέρας του 39χρονου δράστη. «Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό ο γιος μου. Δεν ξέρω τίποτα» είπε, απαντώντας στις σχετικές ερωτήσεις της δημοσιογράφου.

Εξάδελφος του 39χρονου: Δεν μπορούσε να αποδεχθεί τον χωρισμό τους

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε και εξάδελφος του 39χρονου δράστη. «Μας έλεγε ότι τα πηγαίνανε καλά, χωρισμοί όμως υπήρχαν… Συνολικά, ήταν μαζί μια πενταετία, σίγουρα» είπε αρχικά. «Μου λέει ”με χώρισε”, αυτή δηλαδή… και του λέω ”εντάξει, δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι”… Έδειχνε στενοχωρημένος, σίγουρα, ναι… Απ’ ό,τι φάνηκε, δεν μπορούσε να αποδεχτεί τον χωρισμό τους» είπε, αφηγούμενος όσα γνώριζε για τον χωρισμό του ζευγαριού. «Ήρεμος άνθρωπος ήταν, δεν μπορώ να το πιστέψω πώς το έκανε αυτό, κρίμα για το κοριτσάκι» είπε, τέλος, ο εξάδελφος του 39χρονου δράστη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άγιοι Ανάργυροι, Βίντεο,agioi anargyroi, vinteo