Αυτοί προορίζονται για βασικοί

Σε μία προετοιμασία δεν είναι δυνατόν να ξεχωρίζουν όλοι οι παίκτες, όπως επίσης δεν είναι και εφικτό να βγαίνει αμέσως η δουλειά τους διότι πολύ απλά είναι το πρώτο στάδιο και τα πόδια είναι αρκετά "βαριά". Ωστόσο τα δείγματα γραφής στο Ζέεφελντ για μερικούς ήταν ιδιαίτερα θετικά.

Παίκτες όπως οι Βλάντιμιρ Βάις, Τσόρι Ντομίνγκες και Κώστας Μήτρογλου προορίζονται για βασικοί εάν κρίνει κανείς από το πρόσωπο που παρουσίασαν σε προπονήσεις και αγώνες. Ειδικά από των δύο πρώτων τα πόδια θα περνάει πολύ το παιχνίδι

των Πειραιωτών.

Ο Τσόρι ως δεκάρι και ο Βάις από τα άκρα φαντάζουν ικανοί να σηκώσουν το βάρος που έχουν επιφορτιστεί και ενώ στο άμεσο μέλλον θα δείξουν και περαιτέρω βελτίωση. Ο Μήτρογλου είναι αυτήν την στιγμή το φαβορί για την θέση του βασικού φορ.

Ο ίδιος άλλωστε είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ για μία πολύ καλή σεζόν. Κατά τα άλλα μέσα στους υποψηφίους για το βασικό σχήμα είναι οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Δημήτρης Σιόβας και Γιάννης Μανιάτης.

Κατά τα άλλα στους γκολκίπερ γίνεται "μάχη" ενώ ενδέχεται εκείνος που θα αποκτηθεί να πάρει φανέλα βασικού. Σημαντικό ρόλο για τον σχηματισμό της ενδεκάδας θα παίξουν και οι μεταγραφές.

Και αυτό πάνω στην λογική ότι ο στόπερ που θα αποκτηθεί μάλλον θα είναι βασικός, όπως και ο αμυντικός χαφ ενώ υπάρχει και ο παίκτης που αναζητάται για άκρα και επίθεση ταυτόχρονα. Ο Μίτσελ από την άλλη ετοιμάζει να "κόψει" παίκτες ενόψει Γερμανίας, εκεί όπου θα κριθούν πολλά.



πηγη gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα