Αυτό το τηλεκοντρόλ, είναι πραγματικά «πανέξυπνο»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το «έξυπνο» τηλεκοντρόλ, με την ονομασία NEEO, αναγνωρίζει ποιο από τα μέλη της οικογένειας το χειρίζεται, και μπορεί με το πάτημα ενός κουμπιού να ελέγχει όλες τις συσκευές σας μέσα στο σπίτι.

Ένα για τον κλιματισμό, ένα για την τηλεόραση, ένα για τον αποκωδικοποιητή, ένα για το στέρεο κτλ.

Το πρώτο πράγμα που θα προσέξετε μετά από το μοντέρνο design του κοντρόλ είναι η πολύ καθαρή οθόνη του όπου μπορείτε να βλέπετε ξεκάθαρα τις λειτουργίες του κοντρόλ.

Είναι

συμβατό με 30.000 συσκευές συμπεριλαμβανομένων τηλεοράσεων, του Apple TV, του Philips Hue, του Dish, DirecTV, και πολλών άλλων.

Το NEEO είναι φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να αναγνωρίζει το χέρι του κάθε χρήστη του. Έτσι, αν κάποιο μέλος της οικογένειας συνηθίζει να ρυθμίζει συσκευές παιχνιδιών ή μουσικής με αυτό, τότε το κοντρόλ με το που αναγνωρίζει το χέρι που το πιάνει θα εμφανίζει πρώτες αυτές τις λειτουργίες. Από την άλλη μεριά μπορεί να αναγνωρίζει τις παλάμες των παιδιών σας τα οποία θα έχουν πρόσβαση σε περιορισμένες συσκευές από τη στιγμή που πιάνουν στα χέρια τους το κοντρόλ.

Κι αν χάσετε κάποια στιγμή το τηλεκοντρόλ σας υπάρχει μια δωρεάν εφαρμογή η οποία μπορεί να ενεργοποιήσει ένα SOS ηχητικό σήμα που θα σας οδηγήσει στη συσκευή σας.

Η τιμή του NEEO κοντρόλ είναι στα 267 ευρώ .

Το άρθρο Αυτό το τηλεκοντρόλ, είναι πραγματικά «πανέξυπνο» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα