Αυτό είναι το βίντεο με τα βασανιστήρια του Γιακουμάκη! Δείτε το

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σας παρουσιάζουμε το βίντεο-ντοκουμέντο από το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι τραμπουκισμοί με θύμα τον 20χρονο Βαγγέλη Γιακουμάκη ήταν ένα «παιχνίδι» ανάμεσα σε φοιτητές.

Οι σοκαριστικές εικόνες περιλαμβάνονται στην ογκωδέστατη δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης.

Το βίντεο-ντοκουμέντο

Τις φωτογραφίες και το βίντεο-ντοκουμέντο φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

Στο βίντεο των δυόμισι λεπτών πρωταγωνιστούν οι οκτώ νεαροί που κατηγορήθηκαν

ότι προκάλεσαν επικίνδυνες σωματικές βλάβες στον άτυχο φοιτητή.

Τα βασανιστήρια διαδραματίζονται στο δωμάτιο του Βαγγέλη στην Εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων. Ο 20χρονος είναι πεσμένος στο κρεβάτι του δωματίου του και παρακαλεί τους συμφοιτητές του από την Κρήτη να σταματήσουν να τον βασανίζουν. Το βίντεο καταγράφεται από ένα από τα άτομα που συμμετέχουν στη φρικιαστική διαδικασία.

Η αντίδραση των νεαρών είναι να ξεσπάσουν σε γέλια, ενώ ο Βαγγέλης Γιακουμάκης τους ουρλιάζει και τους λέει ότι πονάει. «Αφήστε με πονάω» τους λέει χαρακτηριστικά. Ένας από τους Κρητικούς τον βρίζει χυδαία ενώ ένας μυώδης νεαρός πιάνει κεφαλοκλείδωμα τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Φωτογραφίες-σοκ

«Φτάνει. Αφήστε τον τώρα»

Κάποια στιγμή ένας από τους νεαρούς ακούγεται να λέει «Φτάνει. Αφήστε τον τώρα». Τότε, οι νεαροί, μαζί και εκείνος που τραβάει το βίντεο βγαίνουν από το δωμάτιο.

Το bullying σε βάρος του 20χρονου ήταν συνηθισμένο, οι νεαροί έκαναν όσα έκαναν στον Βαγγέλη Γιακουμάκη και κατέγραφαν τα πάντα σε βίντεο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το βίντεο αυτό βρέθηκε στα χέρια των αρχών όταν κάποιος από τους σπουδαστές «έσπασε» και το παρέδωσε σε υπάλληλο της Γαλακτοκομικής Σχολής θέλοντας να δείξει τα όσα πραγματικά συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες της Εστίας.

Δείτε το βίντεο

Το άρθρο Αυτό είναι το βίντεο με τα βασανιστήρια του Γιακουμάκη! Δείτε το εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα