Αυτές οι τρεις υπνώτιζαν τα θύματά τους με.. χυμούς (photos)

Τρεις γυναίκες ρομά, 39, 34 και 41 ετών, συνελήφθησαν στον Βόλο για ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων, στους οποίους είχαν δώσει να πιουν χυμό με αναισθητικό.

Στο πλαίσιο της έρευνας εξιχνιάστηκαν τρεις ληστείες, σε βάρος τεσσάρων ηλικιωμένων. Σε μία περίπτωση, στις 3 Δεκεμβρίου, η 41χρονη και η 39χρονη, προσποιούμενες ότι προωθούν χυμό, μπήκαν στο σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού, λέγοντας ότι, αν έβρισκαν τη γεύση του χυμού, θα κέρδιζαν 2.000 ευρώ. Ο χυμός περιείχε αναισθητικό, με αποτέλεσμα τα δύο θύματα να αποκοιμηθούν. Οι δράστιδες έκλεψαν 700 ευρώ, δύο χρυσές βέρες και δύο χρυσές αλυσίδες.

Στις

άλλες δύο περιπτώσεις που εξιχνιάστηκαν (3 Δεκεμβρίου και 30 Οκτωβρίου) η 34χρονη συλληφθείσα ακολούθησε αντίστοιχη μεθοδολογία για να εισέλθει στα σπίτια μιας 81χρονης και μιας 76χρονης, ναρκώνοντας τις. Στη συνέχεια, οι άλλες δύο συλληφθείσες έμπαιναν στα σπίτια, κλέβοντας χρήματα και κοσμήματα.

Εξετάζεται η συμμετοχή των τριών γυναικών και σε παρόμοιες περιπτώσεις ληστειών σε άλλες περιοχές της χώρας. Μάλιστα, κατόπιν σχετικής διάταξης της εισαγγελίας, δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα