Αυτά που οι άντρες πιστεύουν πως τους κάνουν… άντρες, αλλά ξενερώνουν απόλυτα τις γυναίκες

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αυτό που παρατηρείται πλέον στην εποχή μας, είναι γυναίκες να παίζουν κατά πολύ τον ρόλο των ανδρών και άνδρες να προσπαθούν να μοιάσουν όλο και πιο πολύ στις γυναίκες. Το ισχυρό φύλο, ενδιαφέρεται για την εμφάνιση του σε υπερβολικό βαθμό, με αποτέλεσμα να έχει χαθεί κάθε… βαρβάτο στοιχείο.

Ωστόσο, από όλα αυτά, υπάρχουν κάποια που μπορεί οι άντρες να κοπιάζουν για να τα αποκτήσουν, όμως οι γυναίκες ξενερώνουν απόλυτα.

Το μέγεθος

Οι άντρες

έχουν την τάση να παθιάζονται τόσο πολύ με τα προσόντα τους, που καταντούν γραφικοί. Υπάρχουν πολλοί τύποι εκεί έξω που περηφανεύονται για το μέγεθος, αλλά τους θυμίζουμε πως αυτό είναι το τελευταίο που κάνει τον άντρα.

Το ακριβό αυτοκίνητο

Το μόνο που ενδιαφέρει μια ισορροπημένη κοπέλα, είναι να έχει μέσο ο άντρας, ώστε να μπορεί να μετακινείται και να πηγαίνουν τις βόλτες τους. Όλοι αυτοί με τα σπορ αυτοκίνητα, που θυμίζουν χριστουγεννιάτικα δέντρα και πανηγύρι χωριού με τη μουσική στη διαπασών… όχι, δεν έχουν ελπίδα.

Το μούσι

Μούσι, μοντέρνο μουστάκι και γενικώς τρίχες στο πρόσωπο αλλά πουθενά αλλού, κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν αρκούδες… Όχι, ούτε αυτό κάνει τον γόη. Φυσικά και αρέσει το αξύριστο πρόσωπο στη γυναίκα, όμως πρέπει να συνοδεύεται από ανάλογο στυλ και αύρα.

Οι τσαμπουκάδες

Δεν είναι καθόλου σέξι να τσακώνονται οι άντρες και να παίζουν μπουνιές. Ναι, να τσακωθείτε για τα μάτια της αγαπημένης σας, γιατί απλώς την προστατεύετε, όμως τα νταηλίκια με το παραμικρό, ξενερώνουν ακόμα και την πιο ανώριμη κοπέλα.

Τα six τα packs

Γέμισε ο τόπος ναρκισσιστές που κοιτάζουν από εδώ κι από εκεί για να επιβεβαιώσουν την ομορφιά τους. Καλοί οι κοιλιακοί, όμως οι άντρες που αγκομαχούν στα γυμναστήρια για να ποστάρουν μετά μια σέλφι, κάποιο κενό έχουν.

Τα σεξιστικά σχόλια

Μια κυρία πρέπει να φύγει αμέσως από το τραπέζι όταν ένας άντρας αρχίσει να υποτιμά τις γυναίκες. Ακόμα ένας τρόπος να επιβεβαιώσουν την βαρβατίλα τους, χωρίς να καταλαβαίνουν πόσο απωθητικό είναι αυτό.

Η μυϊκή δύναμη

Ένας άντρας που επιδεικνύει σε κοινή θέα τους μύες του, δεν είναι και πολύ σόι. Το σωστό είναι να προσπαθεί να εντυπωσιάσει εσένα και μόνο, όχι ολόκληρο το Instagram. Αν για κάτι θέλουμε τη δύναμη, είναι για να κουβαλάτε τα πολύ βαριά ψώνια.

Οι αμέτρητες selfies

Έχουν γίνει μάστιγα. Άντρες που ζητούν απεγνωσμένα την προσοχή… Και δυστυχώς, δεν θα την βρουν ποτέ.

Το άρθρο Αυτά που οι άντρες πιστεύουν πως τους κάνουν… άντρες, αλλά ξενερώνουν απόλυτα τις γυναίκες εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα