Αφροδίτη Μπάρμπα: Στο GNTM με τη μαμά της – Ο σεΐχης, το Playboy και το παιδί

Αφροδίτη Μπάρμπα: Η Αφροδίτη Μπάρμπα δήλωσε συμμετοχή στο GNTM 2 για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Η 28χρονη είχε λάβει μέρος στα playmate του 2011 με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να της λέει πως τη θυμάται. Ωστόσο, λίγο μετά από τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό, έμεινε έγκυος και αποφάσισε να σταματήσει για ένα διάστημα το modeling, για να μεγαλώσει το παιδί της.

Η Αφροδίτη πήγε στην οντισιόν μαζί με τη μητέρα της και οι κριτές, όταν της ζήτησαν να φορέσει το μαγιό της και να επιτρέψει, της είπαν να τη φέρει μαζί της. Μόλις περπάτησε στην πασαρέλα η μητέρα της η Βίκυ Καγιά δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της. «Μοντέλο και η μαμά! Σας αγαπώ, να έρθετε στο Shopping Star», της είπε χαρακτηριστικά. Η 28χρονη εντυπωσίασε τους κριτές, οι οποίοι μάλιστα της είπαν πως μοιάζει με τη σύζυγο του Τζορτζ Κλούνεϊ, Αμάλ Αλαμουντίν. Δεν μπόρεσαν, όμως, να μην σχολιάσουν το γεγονός πως είναι μία κλασάτη γυναίκα, που διαθέτει ένα καταπληκτικό σώμα. Η Αφροδίτη κατάφερε τελικά να πάρει το εισιτήριο για το bootcamp, παίρνοντας τέσσερα «ναι». Η όμορφη μαμά πριν αποχωρήσει από το πλατό μαζί με την κόρη της, εκδήλωσε τον θαυμασμό της προς τον Δημήτρη Σκουλό, λέγοντάς του, πως είναι κούκλος!

Αφροδίτη Μπάρμπα: Η οντισιόν με τη… μαμάΑφροδίτη Μπάρμπα: Το μοντέλο του Playboy που έγινε «φυλακισμένη» ενός σεΐχη

Το 2011 κέρδισε τον τίτλο “Miss Playboy”. Κέρδισε αναγνωρισιμότητα, οι προτάσεις για δουλειά αυξήθηκαν, και κάπου εκεί ήρθε ο κεραυνοβόλος έρωτας.Η Αφροδίτη Μπάρμπα, φιλοξενήθηκε από την Τατιάνα Στεφανίδου, και έβγαλε προς τα έξω, την δραματική ιστορία που έζησε, στο πλάι ενός σεΐχη. Τα δύο πρώτα χρόνια κυλούσαν υπέροχα, απέκτησαν και ένα κοριτσάκι, όμως η συνέχεια ήταν πολύ διαφορετική.

«Μου έκανε ψυχολογικό πόλεμο, δεν ήμουν ευτυχισμένη… Γίνονταν κάποια σκηνικά μέσα στο σπίτι. Εξαφανιζόταν για αρκετές μέρες και ήμουν μόνη μου με παιδί. Με μείωνε σαν γυναίκα, μου μιλούσε άσχημα, δεν έδινε σημασία ούτε σε εμένα, ούτε στο παιδί, δεν άφηνε χρήματα. Υπήρξαν μέρες που δεν είχα να δώσω στο παιδί μου γάλα. «Μια μέρα που είχαμε τσακωθεί και είχε φύγει από το σπίτι. Μου είχε πει να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα. Είχα βγάλει τα εισιτήρια της επιστροφής, αλλά μας είχε κλειδώσει μέσα στο δωμάτιο. Εγώ σκαρφάλωνα σ’ ένα μικρό μπαλκόνι και τα έβγαζα από εκεί. Με βοήθησε μια κοπέλα που είχαμε από την Ελλάδα και έπρεπε να φύγει μαζί μας. Το πρωί φύγαμε…».

Αφροδίτη Μπάρμπα: Όσα είχε εξομολογηθεί στο ‘Μαζί σου’Αφροδίτη Μπάρμπα: Μια ματιά στο Instagram

Το 2011, είχε κάνει την πιο καυτή της φωτογράφιση στο Playboy. «Γενικά ο άντρας δεν πρέπει να πιέζει στο θέμα του σεξ. Όταν η γυναίκα νιώσει έτοιμη, θα το καταλάβει κι εκείνος». «Με δεδομένη την οικονομική κρίση, ένας άντρας, για να κατακτήσει μια γυναίκα, πρέπει να είναι ευγενικός, περιποιητικός και με χιούμορ». «Με γοητεύουν οι άντρες με στολή. Τα ένστολα αντρικά επαγγέλματα είναι αφροδισιακά για μένα». «Ένα κλασικό λάθος που κάνουν οι άντρες στο σεξ είναι η ανασφάλεια για το μόριό τους. Επίσης, το να κλείνουν τα μάτια και να φαντάζονται μια άλλη». «Θα στείλω το PLayboy σε όλους τους πρώην μου για αναμνηστικό». Μερικές από τις ατάκες της στο περιοδικό…

View this post on Instagram

Don't push your weakness. Play with your strength!!!! #photoshooting #model #greekmodel #fashion #loveyourself#lovemyjob #white #photographer @haralamposgiannakopoulos #stilling @lazarostzovaras #manythanks #afroditibarba

A post shared by Afroditi Barba Official (@afroditi_barba) on Jul 10, 2019 at 11:25pm PDT

View this post on Instagram

Classy is when you have a lot to say but u choose to remain silent in front of fools… #photoshooting #model #greekmodel #fashion #swimsuit #beach #summermood #summergirl #loveyourself #lovemyjob #photographer @haralamposgiannakopoulos #stilling @lazarostzovaras #manythanks #afroditibarba

A post shared by Afroditi Barba Official (@afroditi_barba) on Jul 13, 2019 at 12:03am PDT

View this post on Instagram

#photoshooting #model #greekmodel #summermood #summergirl #swimsuit #body #girl #beachgirl #goodvibesonly #photographer @haralamposgiannakopoulos #stilling @lazarostzovaras #manythanks #afroditibarba

A post shared by Afroditi Barba Official (@afroditi_barba) on Jul 9, 2019 at 7:36am PDT

GNTM 2: Το alternative plus size μοντέλο

Η Κατερίνα Πεφτίτση κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές του GNTM 2 με την εμφάνισή της. Η 26χρονη έκανε πασαρέλα μπροστά από την κριτική επιτροπή με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Όπως είπε η ίδια είναι make up artist, ενώ επίσης έχει τελειώσει και υποκριτική. Μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως ασχολήθηκε με αυτό το επάγγελμα γιατί της αρέσει να μεταμορφώνει τους ανθρώπους στην καλύτερη εκδοχή τους, λέγοντας πως θα ήθελε να μεταμορφώσει την Βίκυ Καγιά σε plus size model, ενώ την Ζενεβιέβ σε Δρακουμέλ.

Η Κατερίνα αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο ριάλιτι μόδας, διότι όπως είπε, «Εν έτη 2019 το πρότυπο ομορφιάς, δεν είναι μόνο ένα. Ετσι το plus size model είναι must!». Όπως δήλωσε στους τέσσερις κριτές ήθελε πολύ να ασχοληθεί με το modeling και έτσι πήρε την απόφαση να πάει στην οντισιόν. «Έβλεπα τα μοντέλα και τον χώρο της μόδας και ζήλευα. Και ήθελα να το δοκιμάσω σε alternative plus size μοντέλο και ήρθα», είπε χαρακτηριστικά. Όταν οι κριτές, της είπαν να φορέσει το μαγιό της και να επιστρέψει, εκείνη γύρισε, φορώντας ένα φόρεμα, όπως είδαμε και στο τρέιλερ του επεισοδίου. Ωστόσο, στη συνέχεια μία έκπληξη περίμενε την επιτροπή. Η 26χρονη κατάφερε να εντυπωσιάσει του κριτές και να περάσει στο bootcamp, παίρνοντας τέσσερα «ναι».

Keywords
Τυχαία Θέματα