Αφίξεις και αναχωρήσεις στο λιμάνι

Προχωρούν τα μεταγραφικά σχέδια του Ολυμπιακού ενώ δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στην εβδομάδα να υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις των μεταγραφικών αποκτημάτων των «ερυθρολεύκων». Αρχικά οι γνωστοί σε όλους Τόμας Ντε Βινσέντι, Σαλίνο (Μπράγκα) και οι δύο νεαροί παίκτες του Εργοτέλη, Μπουχαλάκης και τον Τζανακάκης, πρόκειται να προστεθούν στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Ακολουθούν οι μεταγραφές που μπήκαν στη λίστα των Πρωταθλητών αργότερα. Τα ονόματα του Ζοάν Βερδού και του Πέδρο Λεόν εξακολουθούν να απασχολούν

με τον δεύτερο να φαντάζει δύσκολος στόχος εξαιτίας των απαιτήσεων της Ρεάλ που φθάνουν περίπου τα 6 εκατ. ευρώ.

Ανοιχτό είναι το σενάριο ο Πέδρο Λεόν να έρθει με τη μορφή δανεισμού και να υπάρχει οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Πιο εφικτή φαντάζει η μεταγραφή του Μιγκέλ Τόρες. Πρόκειται για ένα παίκτη που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας, αν και η κανονική του θέση είναι δεξί μπακ.

Σε ότι αφορά το υπάρχον δυναμικό, μέσα στην εβδομάδα θα έρθει ο μάνατζερ του Ιμπαγάσα για να συζητήσει με τη διοίκηση το ενδεχόμενο ο Αργεντινός χαφ να παραμείνει για ακόμη ένα χρόνο. Φεύγουν από τον Ολυμπιακό, οι Μοντέστο (θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μπαστιά), ο Πίνο και ο Ντιελνά.

Keywords
Τυχαία Θέματα