Αφήστε ελεύθερη τη γυναίκα μου, λέει ο Άκης

Να αποφυλακιστεί και να απαλλαγεί από όλες τις κατηγορίες η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, ζήτησε από το δικαστήριο, σήμερα, κατά τη διάρκεια της συμπληρωματικής του απολογίας, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Άκης Τσοχατζόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συμπληρωματικής απολογίας του για την υπόθεση των μιζών στα εξοπλιστικά προγράμματα, της υπεξαίρεσης και του ξεπλύματος «μαύρου» χρήματος, ο κ. Τσοχατζόπουλος

χαρακτήρισε για μία ακόμη φορά «άδικη την προσωρινή κράτηση της κ. Σταμάτη», προσθέτοντας πως αναλαμβάνει ο ίδιος όλη την ευθύνη.

«Η δίωξη που υπέστη η γυναίκα μου και μητέρα ενός ανηλίκου παιδιού είναι θλιβερή,παράνομη και καταχρηστική. Η φυλάκιση της που είναι προκαταβολή ποινής έχει τραγικές συνέπειες σε ανθρώπινο επίπεδο .Κατέστρεψε μια οικογένεια και ο γιος μας τον εξόρισαν στο Ζέλι», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός.

Εν τω μεταξύ, η συγκατηγορούμενη και πρώην λογίστρια του κ. Τσοχατζόπουλου, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, σημείωσε πως κατά την πρώτη απολογία της κατέθεσε ό, τι γνώριζε και υπέπεσε στην αντίληψή της για την όλη υπόθεση.

Ωστόσο, όπως η ίδια υποστήριξε, δέχθηκε πιέσεις από τους συγκατηγορουμένους της, Νικόλαο Ζήγρα και τη δικηγόρο Ταλίτα-Τσεκούρα, να μιλήσει και για γεγονότα που η ίδια δεν γνώριζε.

Σημειώνεται, πως οι συμπληρωματικές απολογίες κλείνουν σε αυτή τη φάση την υπόθεση, καθώς την επόμενη εβδομάδα θα αγορεύσουν οι εισαγγελείς και να προτείνουν την ενοχή ή όχι των εμπλεκόμενων στην υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα