Αέρα…πέρασε από τα Χανιά ο Ολυμπιακός με ανατροπή και τέσσερα γκολ (video)

O Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς σήμερα νίκησε με ανατροπή τα Χανιά στην Κρήτη με 4-1 και απομένει η τυπική διαδικασία της ρεβάνς.

Οι Σεμπά και Κολοβός πέτυχαν δύο γκολάρες στο πρώτο ημίχρονο, τα άλλα δύο στο φινάλε από Σεμπά και

Μανιάτη.

Ο τελευταίος μάλιστα επέστρεψε στο χορτάρι και σκόραρε μετά από λίγα λεπτά.

Ανατροπή με γκολάρες!

Πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι, φάνηκε πως θα ήταν πολύ ενδιαφέρον, κυρίως λόγω της 11αδας που κατέβασε ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος επέλεξε αρκετούς νεαρούς στο αρχικό σχήμα, ενώ ξεκίνησε χωρίς κλασικό φορ και τον Σεμπά στην κορυφή. Οι πολλές αλλαγές πάντως, κάπως μπέρδεψαν τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι μάλιστα την πρώτη ευκαιρία της ομάδας των Χανίων, δέχθηκαν και γκολ. Συγκεκριμένα, στο 8ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ και διώξιμο του Καπίνο, ο Δεινόπαπας πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Γκέσιος από κοντά αμαρκάριστος, με νέα κεφαλιά, έγραψε το 1-0!Το γκολ αυτό… σόκαρε τους Πειραιώτες, όμως τους έδωσε και έξτρα ώθηση για την συνέχεια. Όσο κυλούσε ο χρόνος ο Ολυμπιακός ανέβασε ρυθμούς, πίεζε πολύ και τελικά στο 22′ έκανε και το 1-1 με ένα υπέροχο γκολ. Ο Σεμπά έβγαλε την ασίστ, ο Καμπιάσο άφησε πολύ έξυπνα και ο Ερνάνι με σουτάρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Από την ισοφάριση και μετά, οι Ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο και πριν κλείσει το ημίχρονο, πήραν και το προβάδισμα, ολοκληρώνοντας την ανατροπή. Στο 39′ ο Σεμπά άφησε ωραία την μπάλα στον Κολοβό μέσα στην περιοχή, αυτός απέφυγε δύο αμυντικούς και έγραψε το 1-2, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Γκολ στο φινάλε και μία μεγάλη επιστροφή

Στο δεύτερο ημίχρονο παρακολουθήσαμε έναν… ερυθρόλευκο μονόλογο, καθώς ο Ολυμπιακός μπήκε αποφασισμένος για να «τελειώσει» την πρόκριση. Οι Πειραιώτες πίεσαν πάρα πολύ, έκλεισαν στο μισό γήπεδο τους Χανιώτες και έχασαν αρκετές ευκαιρίες, όμως χωρίς στράικερ δεν ήταν εύκολο να σκοράρουν. Με τους Σαλίνο και Τσιμίκα πάντως να «ανεβάζουν στροφές», οι Ερυθρόλευκοι έγιναν ιδιαίτερα απειλητικοί και έφτασαν τουλάχιστον δύο φορές… μία ανάσα από το γκολ, όπως στο 54′ με το σουτ του Πάρντο στο δοκάρι ή το τετ α τετ του Ερνάνι στο 69′. Τελικά, το γκολ ήρθε στο 86′ από τον Σεμπά, με ωραία ντρίπλα και πλασέ μετά από ασίστ του Πάρντο για το 1-3.

Η κορυφαία όμως στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου σημειώθηκε στο 80′, όταν ο εξαιρετικός σήμερα Καμπιάσο, καταχειροκροτούμενος από όλο το γήπεδο άφησε την θέση του στον Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος επέστρεψε και αποθεώθηκε από τους φιλάθλους της ομάδας. Αυτό όμως δεν αρκούσε στον αρχηγό του Ολυμπιακού, ο οποίος στο 90′ έκανε το καλύτερο δώρο στον εαυτό του, όταν σκόραρε και έγραψε το τελικό 1-4, που έστειλε από τώρα την ομάδα του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα