ΑΕΛ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 1-2: Φερνάντεθ όπως… CR7

ΑΕΛ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 1-2: Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε με το διπλό από τη Λάρισα, όπου επικράτησε 2-1 της ΑΕΛ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Λουίς Φερνάντεθ, ο οποίος… ντύθηκε Κριστιάνο Ρονάλντο και με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ και ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους Αρκάδες, με τη νίκη αυτή να φέρνει την ομάδα του Ράσταβατς στην 7η θέση έστω και προσωρινά. 

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα στο ματς και είχαν

τον έλεγχο, όμως δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά τους αντιπάλους τους. Μετά το πρώτο τέταρτο ο Αστέρας ισορρόπησε, αλλά η ΑΕΛ ήταν αυτή που είχε την καλύτερη στιγμή. Στο 31’ ο Μιλοσάβλιεβιτς μπήκε στην περιοχή, έκανε το διαγώνιο σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Τελικώς οι «βυσσινί» βρήκαν το γκολ στο 42’ όταν και πάλι ο Μιλοσάβλιεβιτς «πυροβόλησε» με γυριστό μέσα από την περιοχή και άνοιξε το σκορ, σε μια φάση που είχε ξεκινήσει από εκτέλεση κόρνερ.

ΑΕΛ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 1-2: Ισοφάριση στο 45’+3’

Παρά το «σοκ» οι Αρκάδες κατάφεραν να αντιδράσουν γρήγορα. Στο 45+3’ ο Μπαράλες ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μούζεκ και ο διαιτητής καταλόγισε ορθώς το πέναλτι. Ο ίδιος ο Μπαράλες το εκτέλεσε και νίκησε τον Κρίστινσον, στέλνοντας τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1 στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος ο Λουίς Φερνάντεθ ήταν αυτός που έλυσε τις «διαφορές» ανάμεσα στις δύο ομάδες. Με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι», διαμορφώνοντας το τελικό 1-2 στο ματς.

Ως το φινάλε του αγώνα ο Αστέρας βρήκε πολλά κενά στην αντεπίθεση και λίγο έλειψε να πετύχει και τρίτο γκολ, αλλά το σουτ του Μπόρχα Φερνάντεθ στο 86’ σταμάτησε στο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλά σουτ με τον Τόρζε στο 88’ και 91’ αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης.

Το φύλλο αγώνα

ΓΚΟΛ: Μιλοσάβλιεβιτς 42’ – Μπαράλες 45’+3΄, 55’ Φερνάντεθ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ζαχαριάδης – Χριστάκογλου, Καραγκιοζόπουλος (VAR Παπαδόπουλος).

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον – Μπέρτος, Μιχαήλ, Μόρας (36’ Ζίζιτς), Μούζεκ (71’ Στελιάνο) – Γκαζάλ (58’ Ηλιάδης), Σεσέροβιτς (71’ Μπούστος) – Μιλοσάβλιεβιτς, Τόρζε, Βινίσιους, Πινάκας (58’ Ασούμπρε).

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος – Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Τασουλής, Μουνάφο (84’ Μπ. Φερνάντεθ), Βαλιέντε – Ντέλετιτς (61’ Ριέρα), Μ. Φερνάντεθ (61’ Σίτο), Λ. Φερνάντεθ (69’ Κρέσπι) – Μπαράλες (84’ Χαουρέγκι).

Δείτε ακόμη:Κόσμος, συνθήματα και Φερέιρα: “Απόλυτος υπεύθυνος εγώ”!Ο,τι κι αν πει το CAS, πρωταθλητής βγήκε στην Τούμπα!Ηττα μισός υποβιβασμός η Βέρντερ, 0-1 από τη Βόλφσμπουργκ
Keywords
Τυχαία Θέματα