ΑΕΚτζής, πρώην Αρειανός, αντί-Σάλπι στον ΠΑΟΚ!

Σίγουρη θεωρείται στην πιάτσα των μανατζαραίων η επιστροφή του Γιάννη Γιαννιώτα στην Ελλάδα το καλοκαίρι, παρόλο που από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή βγαίνει προς τα έξω ότι δεν είναι θετικός -τουλάχιστον στην παρούσα φάση- να γυρίσει στα πάτρια εδάφη.

Ο πρώην άσος του Άρη, βρίσκεται δεδομένα πολύ ψηλά στη λίστα της ΑΕΚκαι είναι βέβαιο ότι θα δεχθεί μεγάλη πίεση τόσο από τον πατέρα του -φανατικό οπαδό της Ένωσης, όσο κι από τους ανθρώπους

του Δικέφαλου, για να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα, αν βρει τη φόρμουλα να αποδεσμευτεί το καλοκαίρι από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, όπου δεν υπολογίζεται από το νέο προπονητή, Γκούντερ Κόστνερ.

Ο παίκτης έχει δηλώσει δημόσια στο παρελθόν ότι μικρός ήταν ΑΕΚτζής και πως στο δωμάτιό του είχε την αφίσα του Ντέμη Νικολαϊδη. Το συναίσθημα παίζει μεγάλο ρόλο για να αποφασίσει ένας ποδοσφαιριστής να πάρει μία μεταγραφή, ωστόσο ακόμα πιο σημαντικό στο σύγχρονο επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι το οικονομικό.

Η ΑΕΚ της Football League, που φέρεται σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες να βρίσκεται αυτές τις μέρες σε ανοιχτή γραμμή με τον ποδοσφαιριστή, δεν αναμένεται να κάνειμεγάλα ανοίγματα στο μπάτζετ της νέας χρονιάς και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι μπορεί να καλύψει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, ο οποίος παίρνει αυτή τη στιγμή καθαρά 300.000 ευρώ.

Δεν είναι συμβαίνει το ίδιο, όμως, και με τον ισχυρό ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη, που αρέσκεται σε μεταγραφές Ελλήνων ποδοσφαιριστών και δε διστάζει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για ταλαντούχο παίκτη που μπορεί να αποτελέσει στο άμεσο μέλλον βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας.

Η περίπτωση του Γιάννη Γιαννιώτα δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητους τους ανθρώπους του Δικέφαλου του Βορρά και πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι το επόμενο διάστημα θα απασχολήσει πολύ σοβαρά την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το γεγονός ότι ο παίκτης έχει παίξει στον μισητό αντίπαλο του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο, αφού συγκεντρώνει όλες τις υπόλοιπες προϋποθέσεις για να αποκτηθεί από τους "ασπρόμαυρους", ακόμα και με κανονική μεταγραφή από τη γερμανική ομάδα, η οποία ξόδεψε περίπου 500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι από τον Άρη.

Όπως έμαθε ο σκύλος, άνθρωπος που δουλεύει για τον ΠΑΟΚ έχει ρωτήσει ήδη την ομάδα του Γιαννιώτα με πόσα χρήματα μπορεί να παραχωρηθεί το καλοκαίρι, ενώ μέσα από τo σύλλογο υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν τον νεαρό μεσοεπιθετικό άξιο διάδοχο του 33χρονου, πια, Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

πηγη:sportdog

Keywords
Τυχαία Θέματα