ΑΕΚ: Τα δεδομένα για Σάμαρη

Ο Ανδρέας Σάμαρης βρίσκεται στα ραντάρ της ΑΕΚ, όμως η πιθανότητα συμφωνίας, τουλάχιστον σε αυτή την φάση, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Όπως σημειώνει η Sportday, ο έμπειρος χαφ προτάθηκε στην «Ένωση» και η περίπτωσή του έπεσε στο… τραπέζι πριν λίγες ημέρες. Ο Σάμαρης έμεινε ελεύθερος από την Μπενφίκα και βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης από τον Ιανουάριο, οπότε κάθε κίνηση της ΑΕΚ

θα συνοδευόταν από την ταμπέλα της μελλοντικής βάσης για την προσθήκη του 31χρονου χαφ, ο οποίος, από την πλευρά του, δεν νιώθει ακόμα έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο άλλοτε μέσος του Ολυμπιακού επιθυμεί την παραμονή του στο εξωτερικό και αυτό αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα σε όσες ελπίδες υπήρχαν για άμεση συμφωνία, χωρίς αυτό πάντως να σημαίνει ότι αποκλείεται το ενδεχόμενο κάποιας έκπληξης της τελευταίας στιγμής (σήμερα είναι το deadline για μεταγραφές από την αγορά των ελεύθερων). Στην ΑΕΚ πάντως τονίζουν ότι δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή, όμως ο Σάμαρης -σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, αφού εντός ομάδας υπάρχει μεγάλος σεβασμός για την ποδοσφαιρική του ποιότητα, ενώ, παράλληλα, οι άνθρωποι του συλλόγου θεωρούν πως θα ήταν ιδανικός αντικαταστάτης του Σάκχοφ, που θα αποχωρήσει το καλοκαίρι. Σε κάθε περίπτωση, τα δεδομένα δείχνουν πως το deal είναι αρκετά μακριά και μένει να φανεί αν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ, Σάμαρη,aek, samari