ΑΕΚ: Περιμένουν την απάντηση του Σεργκέι Ρεμπρόφ

Διακαώς επιθυμεί η Ένωση τον Ουκρανό προπονητή Σεργκέι Ρεμπρόφ για τον πάγκο της, γεγονός που αποδεικνύεται και από τα 1,3 εκατομμύρια ευρώ, που προσέφερε στον πρώην τεχνικό της ουγγρικής Φερεντσβάρος. Μάλιστα, έβαλε και ένα «κερασάκι»-μπόνους, που δυνητικά μπορεί να εκτοξεύσει τις απολαβές του πάνω από τα 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Παρόλα αυτά τελική απάντηση δεν έχει λάβει, πράγμα που την έχει κάνει να έχει plan b για την περίπτωση, που πάρει αρνητική απάντηση. Έτσι ψηλά στη λίστα των επιλογών της βρίσκεται και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Ο Σέρβος τεχνικός έχει μιλήσει με τους

ανθρώπους της ομάδας, ενώ σύμφωνα με άλλες πηγές έχει μιλήσει απευθείας και με τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη. Είναι έτοιμος, γνωρίζει το project και ξέρει ότι είναι ένας από εκείνους που ενδέχεται να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της ομάδας στην περίπτωση κατά την οποία υπάρξει ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Ρεμπρόφ. Ο Μιλόγεβιτς ήταν ένας από τους προπονητές που ήθελε πολύ στην ομάδα ο διοικητικός ηγέτης της, όταν είχε αποφασιστεί το διαζύγιο με τον Μάσιμο Καρέρα, όμως τότε ήταν αδύνατο να έρθει στην ΑΕΚ.

Και άλλες περιπτώσεις

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις ξένων τεχνικών που δεν έχουν εργαστεί στην Ελλάδα στην ατζέντα της ΑΕΚ, ωστόσο δεν είναι τόσο προχωρημένες ούτε πείθουν απόλυτα τον Δημήτρη Μελισσανίδη στο βαθμό που ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας Γιάννης Παπαδημητρίου το είχε καταφέρει για την περίπτωση του Ρεμπρόφ. Την ίδια ώρα, στην Ισπανία, ο Μανόλο Χιμένεθ περιμένει την ενημέρωση της λύσης συνεργασίας του με την ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ, Περιμένουν, Σεργκέι Ρεμπρόφ,aek, perimenoun, sergkei rebrof