ΑΕΚ: Μια κίνηση ευαισθητοποίησης

Σε μια ξεχωριστή κίνηση προχώρησαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ σε συνεργασία με μη κερδοσκοπικό οργανισμό. Συγκεκριμένα οι παίκτες της Ένωσης μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο κρατώντας στα χέρια τους μικρά κουταβάκια που είναι προς υιοθεσία. Στα αγωνιστικά τώρα, η ΑΕΚ δεν εντυπωσίασε με την απόδοση της, ωστόσο ήταν ουσιαστική κι έφτασε στη δεύτερη σερί νίκη της, παραμένοντας σε τροχιά κορυφής. Στον πάτο της βαθμολογίας με

μόλις δύο βαθμούς βρίσκεται ο Ατρόμητος, ο οποίος με βάση την εμφάνιση του δικαιούταν κάτι καλύτερο από το 3-0 στο ΟΑΚΑ.

Μελανό σημείο για την ΑΕΚ στο παιχνίδι ο τραυματισμός του Γέβτιτς στο πρώτο ημίχρονο, με τον άσο της Ένωσης να γίνεται αναγκαστική αλλαγή. Ο Αργύρης Γιαννίκης έκανε πολλές αλλαγές στο ντεμπούτο του στον κιτρινόμαυρο πάγκο. Έδωσε φανέλα βασικού στον Ρότα και τον Μήτογλου στην άμυνα, αφήνοντας στον πάγκο τους Μισελέν, Τζαβέλλα, όπως και τους Λε Ταλέκ, Μάνταλο μεσοεπιθετικά. Στα χαφ ήταν οι Σιμόες, Σιμάνσκι, μπροστά τους η μεσοεπιθετική τριπλέτα αποτελούνταν από τους Γκαρσία, Γέβτιτς, Τσούμπερ και μοναδικός προωθημένος ο Αραούχο.

Keywords
Τυχαία Θέματα