ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Διασυρμός της Ένωσης

Σπουδαία νίκη στην έδρα της ΑΕΚ κατέκτησε ο Ολυμπιακός με 5-1 για τη δεύτερη αγωνιστική των play off της Super League 1. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να σκοράρουν τέσσερα γκολ κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη πέτυχαν άλλο

ένα με τον Φορτούνη. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Ανσαριφάρντ. Ο διασυρμός της ΑΕΚ έκανε τους λιγοστούς φίλους της της που ήταν στο ΟΑΚΑ να αντιδράσουν έντονα στο φινάλε. Αντιπροσωπεία τους κατέβηκε πριν την φυσούνα, τους «έκραξε» δημοσίως και τους ζήτησαν να βγάλουν τις φανέλες. Οι ποδοσφαιριστές τα… άκουσαν σχεδόν αμίλητο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ από την πλευρά του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η ΑΕΚ μπορεί μετά από τέτοια να αντιδράσει στα επόμενα παιχνίδια της και ανέφερε ότι και σε προηγούμενη θητεία του είχε γίνει κάτι αντίστοιχο. Ομως αυτός που έκανε εντύπωση και ήταν ο μόνος που βγήκε με σθένος μπροστά για να μιλήσει ήταν ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός επιθετικός με εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις και προσωπικότητα πήρε τον λόγο στα αποδυτήρια, όταν κανείς δεν μιλούσε. «Αν έχετε καταλάβει ξεφτιλιζόμαστε με αυτή την εικόνα. Ξεφτιλίζεται η ΑΕΚ. Και επειδή πρέπει να μιλήσουμε με ειλικρίνεια, αν δεν μπορεί ο προπονητής να μας βοηθήσει να φύγει. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό. Εγώ αυτό έχω να πω εγώ Πέτρο (Μάνταλο)» είπε χαρακτηριστικά ο Ανσαριφάρντ, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο β’ ημίχρονο και σκύλιασε να βρει γκολ. Και το κατάφερε στο τέλος.

Δείτε τα γκολ του αγώνα στο παρακάτω video

Keywords
Τυχαία Θέματα