ΑΕΚ – Μεταγραφές: Χάνεται ο Λιβάγια

ΑΕΚ – Μεταγραφές: Διακαώς θέλουν τον Μάρκο Λιβάγια οι άνθρωποι της Φενερμπαχτσέ. Το ενδιαφέρον τους ήταν γνωστό εδώ και καιρό, ωστόσο, δεν είχε υπάρξει κάποια εξέλιξη. Όμως, σύμφωνα με το γειτονικό σάιτ “Fotomac.com.tr” ο Κροάτης επιθετικός απέρριψε την πρόταση της “ένωσης” για ανανέωση και έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της Τούρκικης ομάδας. Ενώ, αναφέρουν, πως, το συμβόλαιο, που, προσφέρουν στον παίχτη κυμαίνεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ακόμα, αναφέρουν ότι το μόνο που μένει, είναι να δεχθούν οι “κιτρινόμαυροι” την πρόταση, για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Επίσης,

επισημαίνουν, ότι, η Φενέρ είναι αποφασισμένη να βρει μια λύση, ώστε να κάνει δικό της τον Κροάτη επιθετικό.

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ ξεκαθαρίζει, πως, δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη πρόταση από τους Τούρκους για τον ποδοσφαιριστή. Την ίδια ώρα, η “ένωση” συζητάει με τον Μάρκο Λιβάγια για ανανέωση του συμβολαίου του, που, λήγει το καλοκαίρι του 2021. Ενώ, θέλει να έχει τελειώσει με την υπόθεση του πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

ΑΕΚ – Μεταγραφές: “Τελειώνει η μεταγραφή”

Ειδικότερα, το δημοσίευμα του Fotomac αναφέρει: «Ο 27χρονος επιθετικός έδωσε τα χέρια με την Φενέρ για 2 εκατομμύρια ευρώ και μένει η συμφωνία με την ΑΕΚ. Η μεταγραφή βρίσκεται στο τελικό στάδιο καθώς ο Λιβάγια αρνήθηκε την πρόταση της ΑΕΚ που του έδινε 1,2 εκατομμύρια ευρώ και συμφώνησε με τη Φενέρ στα 2 εκατομμύρια. Αυτή τη στιγμή απομένει να σπάσει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ και να γίνει επίσημα ποδοσφαιριστής της Φενέρμπαχτσε».

Δείτε ακόμη:Κάτι σαν… τελικός Euro στην πρεμιέρα του Nations League!Κάνει ταμείο ένα εκατ. ευρώ από τον Οικονόμου η ΑΕΚ!Απόσχιση από την ΕΠΟ ζητάει από τη Λίγκα ο Ολυμπιακός!
Keywords
Τυχαία Θέματα