Άδωνις Καστοριά: Με αποδοκιμασίες λόγω ακρίβειας υποδέχθηκαν τον υπουργό

“Θερμή” ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν την Πέμπτη στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και τον αναπληρωτή υπουργό Νίκο Παπαθανάση, αγρότες και πολίτες στην Καστοριά, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Στο επίκεντρο των αντιδράσεων βρέθηκε το ζήτημα του ενεργειακού κόστους με τους πολίτες να φωνάζουν απευθυνόμενοι στον υπουργό ότι η “η Ελλάδα

έχει το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη” καθώς και ότι ο ίδιος έφτασε στην Καστοριά με “με πληρωμένες βενζίνες από τον ελληνικό λαό”. “Σούπερ μάρκετ έχει δει ποτέ;”, “Τα βγάζεις πέρα με τον μισθό του υπουργού;” τον ρωτούσαν.

Επειδή λόγω φόρτου δεν είχα δει πώς μετέδιδαν την συνάντηση με την Αντιπροσωπεία των διαμαρτυρομένων αγροτών στην Καστοριά, ιδού η πραγματικότητα, μία ώρα κάναμε μία πολιτισμένη συζήτηση για τα προβλήματα. Κάποιοι φώναξαν στην είσοδο αλλά για τις κάμερες και μόνον, άνευ σημασίας pic.twitter.com/3fmF0UUCIs

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) February 10, 2022

Αργότερα μπαίνοντας στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε σχετικά με τους μισθούς των υπουργών, ότι είναι… “μηδέν”. “Αν τα βγάζω πέρα με μισθό υπουργού, θα τρελαθώ, είναι μηδέν” δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, εξηγώντας ότι με νόμο της κυβέρνησης Σαμαρά οι υπουργοί και είναι και βουλευτές δεν παίρνουν έξτρα μισθό. “Η υποδοχή είναι θερμή γιατί είμαστε στην πατρίδα μας” σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ για τις τιμές ενέργειας σχολίασε ότι “είναι η μεγαλύτερη ενεργειακή κρίση του πλανήτη εδώ και 80 χρόνια. Η κυβέρνηση δίνει τη μεγαλύτερη επιδότηση από όλες της χώρες της Ε.Ε”.

Ο κ. Γεωργιάδης απάντησε λίγο αργότερα με ανάρτηση του στο Τwitter σχετικά με όσα έγιναν κατά την άφιξή του στην Καστοριά. “Επειδή λόγω φόρτου δεν είχα δει πώς μετέδιδαν την συνάντηση με την Αντιπροσωπεία των διαμαρτυρομένων αγροτών στην Καστοριά, ιδού η πραγματικότητα, μία ώρα κάναμε μία πολιτισμένη συζήτηση για τα προβλήματα. Κάποιοι φώναξαν στην είσοδο αλλά για τις κάμερες και μόνον, άνευ σημασίας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα