«Άδωνι είσαι ένας ξεφτιλισμένος…»

Εκτός ελέγχου βγήκε σήμερα η κατάσταση στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, όπου μετά από έναν άγριο καβγά μεταξύ του Παύλου Χαϊκάλη και του Άδωνι Γεωργιάδη, ο βουλευτής της ΝΔ αποχώρησε από το πλατό.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρότεινε να ενταχθούν και οι βουλευτές στο ενιαίο μισθολόγιο.

«Πως θα ζήσει ένα άτομο με 586 ευρώ;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη ήταν άμεση: «Σε προκαλώ για να μην είσαι ψεύτης, από τον επόμενο μήνα να κρατήσεις 586 ευρώ και τα άλλα να τα μοιράσεις»!

Η φράση αυτή έβγαλε από τα ρούχα τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος άρχισε να φωνάζει: «Είσαι ξεφτίλας! Ένας ξεφτιλισμένος είσαι! Είσαι καραγκιόζης! Βλάκα! Ε, βλάκα!».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έβγαλε το μικρόφωνό του, σηκώθηκε από τη θέση του και αποχώρησε από το στούντιο!

Θυμίζουμε ότι οι δύο πολιτικοί είχαν «προηγούμενα» και από το Πρωινό του ΑΝΤ1 σε συζήτηση στις 21 Μαΐου 2012 για το μετεκλογικό σκηνικό και τις πιθανές συνεργασίες.

Όλα ξεκίνησαν τότε όταν ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε σε ανάγκη να αξιοποιηθεί η ευκαιρία που μας προσφέρει η Ευρώπη. Ο κ. Χαϊκάλης αρχικά απλά… δυσανασχέτησε ξεφυσώντας αλλά τελικά δεν κρατήθηκε και «φώναξε» στον κ. Γεωργιάδη: «Συγνώμη τώρα, αλλά ποιες ευκαιρίες να δώσουμε στην Ευρώπη;».

«Κύριε Χαϊκάλη δε σας διέκοψα, παρόλο που είπατε τόσες ανοησίες» σχολίασε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, με τον κ. Χαϊκάλη να αντιδρά -φυσικά- έντονα: «Ποιες ανοησίες; Που θέλετε να καταλήξετε κύριε; Πείτε μου που θέλετε να καταλήξετε!».

«Κατηγορήσατε τον κ. Σαμαρά για ανακολουθία την ώρα που το “ούτε νεκρός δε συνεργάζομαι με τον κ. Σαμαρά” έγινε από την πλευρά σας “δώστε μου το υπουργείο Άμυνας”. Όταν έχει γίνει αυτό, δεν έχετε τα μούτρα να μιλάτε» σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης, με τον κ. Χαϊκάλη να απαντά με αιχμές: «Εμάς δε μας λένε κωλοτούμπα. Ο κ. Κομανέτσι, το όνομα Κομανέτσι, για κάποιον άλλον πάει...».

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε τότε άσχημη τη συμπεριφορά του κ. Χαϊκάλη, χωρίς να αποχωρήσει, τονίζοντας ότι είναι ντροπή να υβρίζει τον κ. Σαμαρά με τον οποίο υπήρξε φίλος πολλά χρόνια. Η αντίδραση του υποψηφίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Μία γκριμάτσα και μια… ατάκα: «Υπάρχει εγκεφαλική σύγχυση. Δεν γίνεται πολιτικός διάλογος έτσι».

Και επειδή μία ίσον καμία το ίδιο σκηνικό περίπου επαναλήφθηκε και τον περασμένο Δεκέμβρη στην πρωινή εκπομπή "Κοινωνία ώρα MEGA"...

Περιμένουμε τη συνέχεια....

Keywords
Τυχαία Θέματα