Άδικος αποκλεισμός για την Εθνική Ελπίδων

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Άδοξο αποκλεισμό από τα μπαράζ πρόκρισης για την τελική φάση του Euro 2015 γνώρισε η Εθνική Ελπίδων, αφού αν και νίκησε την ως απόψε πρωτοπόρο του 7ου ομίλου Πολωνία με το επιθυμητό σκορ (3-1) έχασε την πρωτιά εξαιτίας του γκολ που σημείωσαν οι Σουηδοί στις καθυστερήσεις και με το οποίο νίκησαν την Τουρκία 4-3, αφήνοντας δεύτερη τη «γαλανόλευκη» ομάδα.

Στον αγώνα της Κατερίνης η Ελλάδα

ξεκίνησε πολύ δυνατά και έφτασε στο 1-0 μόλις στο 12΄, όταν ο Μαυρίας βρήκε στη μικρή περιοχή τον Καρέλη κι αυτός άνοιξε το σκορ. Ο ίδιος είχε άλλη μια καλή ευκαιρία στο 23΄ για να διπλασιάσει, όμως στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με πλασέ του Πρζιμπίλκο.

Άλλη μια μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα χάθηκε στο 36΄, όταν ο Καρέλης από κοντά έστειλε με απευθείας σουτ την μπάλα άουτ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική είχε τρία καλά σουτ με τους Καρέλη (56΄) και Μαυρία (62΄, 67΄) που δεν βρήκαν στόχο και παρότι το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα στη Σουηδία δεν την ευνοούσε (οι Σουηδοί προηγούνταν 3-1), συνέχισε την πίεση.

Τελικά το γκολ ήρθε στο 88΄ με το πέναλτι του Γιαννιώτα, που είχε κερδίσει ο ίδιος από τον Καμίνσκι. Η απίστευτη ανατροπή που είχε συντελεστεί εν τω μεταξύ στον άλλο αγώνα (οι Τούρκοι είχαν ισοφαρίσει σε 3-3) έφερε όλη την Εθνική ομάδα στην επίθεση.

Οι παίκτες του Κώστα Τσάνα είχαν μεγάλες ευκαιρίες, όπως με την κεφαλιά του Βέλλιου στο 90΄ και με το δοκάρι του Καρέλη στο 92΄, για να γίνει το 3-1 στο 93΄ με το δεύτερο γκολ του Γιαννιώτα, μόνο που περίπου την ίδια στιγμή σκόραραν εκ νέου και οι Σουηδοί (4-3) και η προσπάθεια έμεινε ανολοκλήρωτη.

Το άρθρο Άδικος αποκλεισμός για την Εθνική Ελπίδων εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα