Αδέσποτη σφαίρα Χανιά: Απίστευτο, έπεσε πάνω σε παρμπρίζ και το έσπασε

Αδέσποτη σφαίρα Χανιά: Όπου γάμος και χαρά (και όχι μόνο), οι μπαλωθιές πάντα πρώτες. Οι μπαλωθιές στην Κρήτη αφορούν σε ένα τοπικό έθιμο, το οποίο περνάει από γενιά σε γενιά εδώ και πολλά χρόνια. Οι Κρητικοί, έχοντες βαθιά ριζωμένη στην κουλτούρα τους την οπλοκατοχή και την οπλοχρησία, συνεχίζουν ακόμη και σήμερα την παράδοση. Είτε σε γάμους, είτε σε κηδείες, σε κάθε στιγμή της καθημερινότητας που απαιτεί μια έκρηξη.

Είναι κάτι που κληρονόμησαν από τους προγόνους τους, όμως τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μια επικίνδυνη συνήθεια. Και τα αποτελέσματα πολλές φορές αιματηρά, αν όχι οδυνηρά.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου ενός πολίτη φαίνεται πως κατέληξε αδέσποτη σφαίρα από γλέντι στην περιοχή του Παχιανών, στην Κρήτη. Σύμφωνα με την καταγγελία του, το απόγευμα του Σαββάτου ακούστηκαν μπαλωθιές από κάποιο γλέντι στην περιοχή της Κρήτης. Αποτέλεσμα ήταν μία από αυτές τις αδέσποτες σφαίρες να καταλήξει στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σπάζοντας το τζάμι. Όπως ο ίδιος καταγγέλλει, τα παιδιά του φοβήθηκαν τόσο που στη συνέχεια δεν ήθελαν να μπουν στο αυτοκίνητο. Έκκληση γίνεται από τον πολίτη αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικό να απευθυνθεί στην Αστυνομία Κρήτης, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Αδέσποτη σφαίρα Κρήτη: Το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγο καιρό

Το παραπάνω είναι το δεύτερο περιστατικό σε λίγες εβδομάδες στην Κρήτη. Πρόσφατα αδέσποτη σφαίρα πέρασε ξυστά από κεφάλι παιδιού. Ακροατές ραδιοφωνικού σταθμού πήραν τηλέφωνο και κατήγγειλαν πως κάποιος ασυνείδητος έριχνε σφαίρες στον αέρα. Δυστυχώς μία εξοστρακίστηκε και πέρασε ξυστά από το κεφάλι ενός ανήλικου παιδιού, που βρισκόταν σε παρακείμενη κατοικία! Οι γονείς του παιδιού αντιλήφθηκαν το γεγονός και ειδοποίησαν πανικόβλητοι την αστυνομία, με όλη την γειτονιά να σηκώνεται στο πόδι. Οι γείτονες ζητούσαν από τους αστυνομικούς να βρουν και να συλλάβουν τον ιδιοκτήτη του όπλου, που πυροβολούσε άνευ λόγου και αιτίας. Οι γονείς μάλιστα είναι σε κατάσταση σοκ, καθώς από καθαρή τύχη φαίνεται πως γλίτωσε το παιδί τους. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για να εντοπίσει τον άνδρα που πυροβολούσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα