Αδαμάντιος Μαντής τροχαίο: Ο πολίστας κατέβηκε να δει βλάβη στο αυτοκίνητο και έπεσε πάνω του ένα smart

Αδαμάντιος Μαντής τροχαίο: Σοκαρισμένος είναι ο χώρος του ελληνικού αθλητισμού και του πόλο, από τον άδικο χαμό του νεαρού Αδαμάντιου Μαντή, ο οποίος σκοτώθηκε όταν τον χτύπησε αυτοκίνητο στην λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Γλυφάδα. Ο 21χρονος είχε βγει για βόλτα με τους φίλους του, όταν αποφάσισε να κατέβει από το αυτοκίνητο στην αριστερή λωρίδα, καθώς ήθελε να δει κάποια βλάβη που πίστευε πως έχει το ΙΧ που οδηγούσε ο φίλος του. Άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο και θέλησε να βγει και να δει τι συμβαίνει, όμως καθώς το βγήκε από το αυτοκίνητο, ένα άλλο διερχόμενο ΙΧ δεν τον πρόσεξε, με αποτέλεσμα

να παρασύρει τον 21χρονο πολίστα και να τον σκοτώσει.

Για το περιστατικό μίλησε ο πρώην διεθνής πολίστας και νυν προπονητής της ομάδας της Χίου, όπου αγωνιζόταν ο Μαντής, Δημήτρης Κραβαρίτης, ο οποίος περιέγραψε τα όσα γνωρίζει για το περιστατικό. «Φεύγανε τα μεσάνυχτα να βγουν να πάνε βόλτα και κάτι ακουγόταν στο αυτοκίνητο μπροστά στη ρόδα, στην πινακίδα. Οδηγούσε το άλλο το παιδί. Σταματήσανε αριστερά, εκεί στο ύψος του Καραϊσκάκη, πάνω στη γέφυρα. Κατέβηκε αυτός να κοιτάξει μπροστά, αν είναι η πινακίδα ή κάτι άλλο κι ένα αυτοκίνητο έπεσε πίσω. Το αυτοκίνητο, ένα smart ήταν, γύρισε επί τόπου και τον χτύπησε πάνω στην μπάρα» είπε στο δελτίο ειδήσεων του Star ο προπονητής του.

Αδαμάντιος Μαντής: Ήταν ένα παιδί που γέλαγε μόνο

Ο Κραβαρίτης περιέγραψε και τον χαρακτήρα του νεαρού τερματοφύλακα, για τον οποίο είπε πως ήταν ένα παιδί, το οποίο ήταν συνεχώς χαρούμενο και καλοδιάθετο, καθώς και ένας τερματοφύλακας που μπορούσε να κάνει καριέρα.

«Ήταν ένα παιδί που μόνο γέλαγε, μόνο… ένα παιδί με χαμόγελο. Και καλός αθλητής ήταν και υποσχόμενος τερματοφύλακας. Ένα παιδί με γέλιο μόνο, καλοδιάθετο παιδί. Ήταν τραγικό αυτό το πράγμα. Ένας κόμπος σε μένα, αλλά εδώ πέρα τώρα, πάντα λέμε, αυτός που φεύγει και η οικογένειά του είναι ο σταυρός» είπε χαρακτηριστικά.

Αδαμάντιος Μαντής: Η ανακοίνωση της κολυμβητικής ομοσπονδίας Ελλάδας

Για τον άδικο χαμό του νεαρού πολίστα εξέδωσε ανακοίνωση και η Κολυμβητική ομοσπονδία Ελλάδας.

«Θρήνος. Μεγάλη απώλεια για τον ελληνικό αθλητισμό και την ελληνική υδατοσφαίριση. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 21 ετών ο Αδαμάντιος Μαντής τερματοφύλακας του Ναυτικού Ομίλου Χίου. Ο Αδαμάντιος στην καριέρα του είχε υπηρετήσει την Γλυφάδα, τον Πανιώνιο, το Παλαιό Φάληρο, τον Υδραϊκό, ενώ είχε αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα υποδομών των εθνικών ομάδων. Ο Αδαμάντιος έπεσε θύμα τροχαίου τις πρώτες πρωινές ώρες, διακομίστηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο και εξέπνευσε πριν από λίγο. Αιωνία του η μνήμη», έγραψε στην ανακοίνωσή της.

Αδαμάντιος Μαντής: Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Χίου, σε έκτακτη συνεδρίασή του, εξέδωσε ψήφισμα όπου αποφασίστηκαν τα εξής,

1. Να παραστεί σύσσωμο στην Εξόδιο Ακολουθία

2. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στον επόμενο εντός έδρας αγώνα του ΝΟΧ

3. Να κυματίζει μεσίστια η σημαία στις εγκαταστάσεις του Ομίλου για 3 ημέρες

4. Να διαβιβαστούν δια του παρόντος ψηφίσματος τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δ.Σ. στην οικογένεια του εκλιπόντος

5. Να διατεθεί χρηματικό πόσο εις μνήμην του, στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»

6. Να δημοσιευθεί το παρών ψήφισμα στον τύπο.

Αδαμάντιος Μαντής: Ο πρόεδρος Ναυτικού Ομίλου ΧίουΑδαμάντιος Μαντής: Συγκλονισμένη και διοίκηση του ΝΟΒ

Συγκλονισμένη από τον αδόκητο χαμό του Μαντή, δηλώνει και η διοίκηση του ΝΟΒ, απέναντι στον οποίο αγωνίστηκε προχθές ο ΝΟΧ. «Η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης είναι συγκλονισμένη από τον αδόκητο χαμό του ταλαντούχου αθλητή υδατοσφαίρισης Αδαμάντιου Μαντή του Ναυτικού Ομίλου Χίου, σε τροχαίο δυστύχημα σήμερα. Μόλις χτες παίζαμε μαζί του στο κολυμβητήριο του Ν.Ο.Β. για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος και είναι ασύλληπτο πώς αλλάζει η πραγματικότητα. Εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Αδαμάντιου».

Keywords
Τυχαία Θέματα