Α, ρε Κάκο μπαγάσα, έφτανε ο Ιμπαγάσα…

Σε ένα παιχνίδι που θα έφτανε η είσοδος ενός παίκτη αξίας και ποδοσφαιρικής ουσίας όπως ο Ιμπαγάσα για να κάνει σαφή τη διαφορά δυναμικότητας αλλά και μπάτζετ, μεταξύ του Πλατανιά και του πρωταθλητή Ολυμπιακού, ήρθε ο διαιτητής Κάκος να βάλει το χεράκι του (με δύο περιπτώσεις αρνήσεως πέναλτι) για να «πιστοποιήσει» ότι δεν υπάρχει περίπτωση να, μία στις εκατό έστω, πάρει τον αγώνα η ομάδα των Χανίων…

Και αυτά όταν ο Ολυμπιακός

προηγούταν ήδη με 1-0 από το 19', όταν ο Αμπντούν είχε ανοίξει το σκορ, αλλά μέχρι το 55ο λεπτό ήταν κακός και δυσκολευόταν απέναντι στον Πλατανιά και μόνο με την είσοδο του Ιμπαγάσα ξεμπλόκαρε και έφτασε σε μία εύκολη νίκη, χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα.

Ο Ιμπαγάσα νοικοκύρεψε το παιχνίδι της ομάδας του και αφού μοίρασε δύο ασίστ έδωσε τη δυνατότητα στους Φουστέρ και Μήτρογλου να χριστούν σκόρερ και να καθαρίσουν τον αγώνα. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις από τον Βλαχοδήμο και με καρέ τερμάτων ο Ολυμπιακός στρέφει πλέον την προσοχή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Κατέρρευσε ο Πλατανιάς μετά το 0-2, με τους κρητικούς να διαμαρτύρονται για δύο περιπτώσεις πέναλτι και ενώ το ματς ήταν στο 1-0.

Ο Πλατανιάς διαμαρτύρεται για τη φάση του 39', εκεί που ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μέγερι στον Αναστασάκο, με τον Κάκο πάντως να καταλογίζει επιθετικό φάουλ και στο 59' που άγγιξε το γκολ με τον Αγκιλέρα, φάση κατά την οποία οι κρητικοί διαμαρτύρονται δικαιολογημένα για παράβαση πέναλτι του Μανωλά στον Γιάννου.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη σεζόν αήττητος εκτός έδρας, ισοφαρίζοντας το ανάλογο ρεκόρ, που έχει ο Παναθηναϊκός από τη σεζόν 1963-64.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Ζαλούντοκ, Αργυρόπουλος, Στόλερ, Δημήτρης, Κουρτεσιώτης, Αγκιλέρα (70’ Δέντσας), Τετέ, Ναζλίδης, Γιάννου (70’ Μιρτσέτα), Μπέλιτς, Αναστασάκος (79’ Γιακουμάκης).

Στον πάγκο: Λαζαρίδης, Μαραγκουδάκης, Τζάνης, Τσίντι.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Χολέμπας, Μανωλάς, Κοντρέρας, Μοδέστο, Φέισα, Μασάντο (57’ Ιμπαγάσα), Γκρέκο, Φετφατζίδης (57’ Φουστέρ), Αμπντούν (73’ Βλαχοδήμος), Μήτρογλου.

Στον πάγκο: Κάρολ, Παπάζογλου, Σιόβας, Τζεμπούρ.

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Καραϊσαρίδης (Πιερίας)

Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων

Keywords
Τυχαία Θέματα