Α. Γεωργιάδης : «θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ΕΝΦΙΑ»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε δηλώσεις του εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση αναφορικά με τον ΕΝΦΙΑ και τις αλλαγές που δρομολόγησε η κυβέρνηση.

Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ΕΝΦΙΑ

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «όχι μόνο δεν κατάργησε, αλλά αύξησε τον ΕΝΦΙΑ καθώς 1,5 εκατ. πολίτες θα πληρώσουν φέτος πολύ παραπάνω». Ενώ αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε ότι καλούσε τον κόσμο να μην πληρώνει τον ΕΝΦΙΑ, και «τώρα τον αυξάνουν κιόλας», κατέληξε.

Σε ότι αφορά στην θέση της Νέας Δημοκρατίας για τον ΕΝΦΙΑ, επεσήμανε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν θα δώσει ψευδείς υποσχέσεις, ενώ τόνισε ότι «Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ΕΝΦΙΑ, είναι από τους λίγους σίγουρα εισπράξιμους φόρους που επιβάλλουν τα κράτη, όμως λέμε ότι με μείωση των δαπανών μπορεί να μειωθεί».

Ενώ παράλληλα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, υποστήριξε ότι ο σχεδιασμός της κυβέρνησης Σαμαρά ήταν να μειωθεί ο ΕΝΦΙΑ κατά 15% ενώ η κυβέρνηση Τσίπρα τον αύξησε κατά 15%. Επιπρόσθετα δήλωσε πως είναι ηθικά απαράδεκτο να κόβεται το ΕΚΑΣ από τους ανθρώπους που έχουν χαμηλά εισοδήματα και να συνεχίζεται να σπαταλάται δημόσιο χρήμα. Βασική επιδίωξη της Νέας Δημοκρατίας είναι η «μείωση δημοσίων δαπανών και μείωση φόρων και για την ενίσχυση του επιχειρείν και για να κινηθεί η οικονομία», κατέληξε.

Το άρθρο Α. Γεωργιάδης : «θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ΕΝΦΙΑ» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα