Zerg Rush στο Google-Γράψτε και παίξτε...

Δοκιμάστε να γράψετε Zerg Rush στη θέση της αναζήτησης της Google και ένα κρυμμένο παιχνιδάκι κρύβεται στη μηχανή αναζήτησης για να ψυχαγωγηθείτε.

Πραγματοποιώντας την παραπάνω αναζήτηση, πολλά μικρά όμικρον, κίτρινα και κόκκινα εμφανίζονται και πέφτουν από το πάνω μέρος της οθόνης και καταστρέφουν ότι βλέπουν από κάτω, «τρώγοντας» όλα τα αποτελέσματα της αναζήτησης...

Στο τέλος, όλα αυτά τα μικρά "ο" μαζεύονται και πάλι στο πάνω μέρος

της οθόνης, σχηματίζοντας δύο G, ένα κόκκινο και ένα κίτρινο.

Ο ρόλος του χρήστη είναι να αποκρούσει τα μικρά όμικρον, κάνοντας κλικ πάνω τους, ενώ οι παίκτες μπορούν να συλλέξουν και πόντους, ανάλογα με το πόσο θα καθυστερήσουν στην καταστροφή της σελίδας και μετά να το μοιραστούν με τους φίλους τους στο Google+, το κοινωνικό δίκτυο της Google.

To «Zerg Rush» ανήκει στο δημοφιλές παιχνίδι στρατηγικής StarCraft του 1998. Όμως, τα παιχνίδια των προγραμματιστών της Google δεν τελειώνουν εδώ.

Με το barell roll, οι προγραμματιστές αποφάσισαν την πλήρη περιστροφή της σελίδα τους. Άλλα αστεία; Αν, για παράδειγμα, πληκτρολογήσει κανείς στα αγγλικά «anagram», η Google θα του απαντήσει με αναγραμματισμό «Μήπως εννοούσατε: nag a ram ?».

Επίσης στους χάρτες της Google, αν κανείς ρωτήσει πώς να πάω από το Μαϊάμι σε πόλη της Βραζιλίας, θα του απαντήσει «κολυμπώντας στον Ατλαντικό», ενώ από την Ιαπωνία στις ΗΠΑ, προτείνει «καγιάκ στον Ειρηνικό Ωκεανό», και τα παραπάνω είναι μόνο μια μικρή γεύση σχετικά με την διασκεδαστική πλευρά της εταιρείας, που «σπάει» με τον δικό της τρόπο την μονοτονία της καθημερινότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα