Xαμός με τη δήλωση Σπαλιάρα για τους λαθρομετανάστες (video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πανόραμα» και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μέσα στο Survivor.

«Το θέμα του φαγητού με απασχολούσε και ήταν αυτό που με δυσκόλεψε. Η εικόνα μου ήταν τρομακτική. Νομίζω ότι αν είχα καθρέφτη μπροστά μου ή άμα έβλεπα τα πλάνα, μπορεί να είχα αποχωρήσει οικειοθελώς. Το καταλάβαινα ότι είχα αδυνατίσει πολύ και μου το λέγανε και οι συμπαίκτες

μου. Στο πάρτι της ένωσης που μας έδωσαν ρούχα μετά από τρεις μήνες, μου έφεραν ένα παντελόνι, το οποίο μόλις το είδα είπα πού θα μπω εγώ εδώ μέσα;.

Ειδικά στο συμβούλιο κοίταγα τον Σάκη και δεν τον έβλεπα καλά. Υπήρχαν στιγμές που δεν άκουγα καλά. Θυμάμαι ότι και ο Ντάνος πολλές φορές του μιλούσα, όταν πεινάγαμε και δεν με άκουγε. Σαν γέροι ήμασταν. Υπήρχαν φορές που δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τους πόνους που είχα στην κοιλιά από την πείνα. Πεινούσα τόσο πολύ που πόναγα. Αν ήξερα ότι ήταν έτσι, μάλλον δεν θα πήγαινα.

Εγώ έλεγα ότι εντάξει, celebrities είμαστε, επώνυμοι είμαστε, κάτι θα μας δίνουν στα κρυφά για να κρατιόμαστε. Αυτό το κάτι στα κρυφά δεν υπήρχε. Μαχητές και Διάσημοι τρώγαμε τα ίδια και το φαγητό ήταν ελάχιστο. Υπήρχα στιγμές που ήθελα να σηκωθώ και να περπατήσω πέντε μέτρα και το σκεφτόμουν αν θα τα καταφέρω από τη ζάλη, αν θα φτάσω ή αν θα πέσω κάτω», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Ο πρώην παίκτης του Survivor αφού δήλωσε ότι δεν θα ξαναέμπαινε στο ριάλιτι επιβίωσης, εξαιτίας των δυσκολιών που αντιμετώπισε, χρησιμοποίησε ένα… μάλλον ατυχές παράδειγμα στον αέρα της εκπομπής, το οποίο προκάλεσε σάλο.

«Σκεφτόμουν ότι οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί σε σχέση με εμάς και αυτό που ζούσαμε»!

Αναλυτικά, η δήλωσή του ήταν η εξής: «Δεν ξέρω πώς φαινόταν στην τηλεόραση αλλά είναι κάτι που δεν θα ξανάκανα ούτε με πάρα πολλά λεφτά. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, είναι μία τεράστια εμπειρία, πολύ μεγάλο μάθημα ζωής. Σκεφτόμουν ότι οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί σε σχέση με εμάς και αυτό που ζούσαμε. Ήμασταν χωρίς στέγη… Κάποια στιγμή ήμουν τρεις μέρες συνέχεια βρεγμένος, ένιωθα ότι ανεβάζω πυρετό και δεν είχαμε να φάμε τίποτα άλλο εκτός από μία καρύδα. Ήταν μία κατάσταση σοκαριστική, δεν μπορώ να το περιγράψω! Θεωρώ ότι θα κάνω πλέον πιο καλές επιλογές στη ζωή μου… Από τα επαγγελματικά μέχρι τις προσωπικές φιλίες και σχέσεις, θέλω πράγματα πιο απλά και πιο ουσιαστικά από εδώ και πέρα».

Το άρθρο Xαμός με τη δήλωση Σπαλιάρα για τους λαθρομετανάστες (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα