Viber: Η εφαρμογή που προσφέρει δωρεάν κλήσεις προς τους χρήστες της!

Όσοι από εσάς είναι κάτοχοι smartphone είναι σχεδόν βέβαιο ότι έχετε εγκαταστήσει ή έστω έχετε ακούσει για την εφαρμογή messaging Viber -η οποία αυτή την στιγμή είναι διαθέσιμη για Android, BlackBerry, iOS και Windows Phone- με την οποία μπορείτε να πραγματοποιείτε δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις και να στέλνετε γραπτά μηνύματα στους φίλους σας

με την μόνη προϋπόθεση να έχουν και οι δύο χρήστες εγκατεστημένη την εφαρμογή στο κινητό τους.

Η επιτυχία της εφαρμογής παραμένει σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα καθώς μόνο το τελευταίο δίμηνο προστέθηκαν 20 εκατ. επιπλέον χρήστες με τον αριθμό τους να φθάνει τα 90 εκατ. παγκοσμίως.
Σύμφωνα με την εταιρία που το αναπτύσσει, οι 90 εκ. χρήστες μιλούν περίπου 1.5 δισ. λεπτά και στέλνουν περισσότερα από 2 δισ. γραπτά μηνύματα κάθε μήνα!
Λόγω κρίσης η ανάγκη για δωρεάν επικοινωνία αυξάνεται διαρκώς, έτσι η Viber αναβάθμισε την εφαρμογή στην έκδοση 2.2 για iOS και Android φέρνοντας για πρώτη φορά τη δυνατότητα group messaging, όπου μπορείτε να συμπεριλάβετε γραπτό κείμενο, φωτογραφίες και τοποθεσία προς τους χρήστες-επαφές της εφαρμογής.
Μάλιστα η έκδοση 2.2 περιλαμβάνει HD voice engine για βελτιωμένη ποιότητα και αξιοπιστία στις φωνητικές κλήσεις, καθώς επίσης και τη δυνατότητα να προσθέσετε φωτογραφίες στις επαφές σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα