Turkish Airlines: Οι αεροσυνοδοί μπορούν να φορούν κόκκινο κραγιόν

Ελεύθερες να φορούν κόκκινο κραγιόν και βερνίκι νυχιών είναι οι αεροσυνοδοί των Τουρκικών Αερογραμμών (Turkish Airlines), όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Τεμέλ Κοτίλ.

Η Turkish Airlines είχε ανακοινώσει την απαγόρευση του κόκκινου ή σκούρου ροζ κραγιόν και βερνικιού νυχιών, καθώς θα έβλαπτε την «οπτική ακεραιότητα» του προσωπικού της εταιρείας.

Όπως εξήγησε ωστόσο ο Κοτίλ η επίμαχη σύσταση έγινε εξαιτίας του υπερβάλλοντος ζήλου κατώτερων στελεχών της εταιρείας, χωρίς πρώτα να έχουν πάρει έγκριση από τα ανώτερα στελέχη.

«Όσον αφορά το κραγιόν, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, αλλά με κάποιο τρόπο, κατώτερα στελέχη της εταιρείας συνέγραψαν μια επιστολή, χωρίς εμείς να ενημερωθούμε, η οποία διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση», δήλωσε ο Κοτίλ σε δημοσιογράφους, στο Λονδίνο.

Ο ίδιος δήλωσε πως το γυναικείο προσωπικό της εταιρείας έχει το δικαίωμα να φοράει κραγιόν και βερνίκι νυχιών οποιουδήποτε χρώματος.

«Όπως γνωρίζετε, αρκετοί στην Τουρκία είναι λίγο ευαίσθητοι με τέτοιου είδους θέματα. Είμαστε όμως μια παγκόσμια αεροπορική εταιρεία και ξέρουμε πολύ καλά τι κάνουμε», σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Τurkish Airlines.

Keywords
Τυχαία Θέματα