To πιο περίεργο σχεδιαστικά xειριστήριο για παιχνίδια

Ένα πολύ καλό φουτουριστικό χειριστήριο για το Playstation 3 έρχεται να "ταράξει" τα νερά στον χώρο των games. Όσοι έχετε PlayStation 3 και αποκτήσατε PS Move, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι στο μέλλον θα μπορείτε να αξιοποιήσετε το motion controller και για τα

racing games.

Το Racing Wheel της Sony θα κυκλοφορήσει φέτος το φθινόπωρο. Η τιμή που έχει ανακοινώσει η Sony America είναι τα 40 δολάρια, ενώ πολύ σύντομα θα έρθει και στην χώρα μας

Εμφανισιακά θα μοιάζει σαν ένα μεγάλο DualShock controller, αλλά στο κέντρο του θα μπορείτε να συνδέσετε ένα PlayStation Move motion controller και να το χρησιμοποιήσετε στα racing games. Θα υποστηρίζει όλα τα γνωστά racing, όπως τα Gran Turismo 5, Need for Speed: Hot Pursuit, Burnout Paradise, MotorStorm Apocalypse, το νέο LittleBigPlanet Karting κ.α.

Η ακρίβεια του Racing Wheel θα είναι διπλάσια από αυτή του DualShock 3, ενώ κάθε λαβή θα έχει δόνηση τύπου DualShock, ώστε να δονείστε ανάλογα με το σημείο που στρίβετε! Eπίσης, λαμβάνει τροφοδοσία απ' το PS Move, επομένως δεν θα χρειάζεται επιπρόσθετες μπαταρίες.

Τέλος, για τους fans των μηχανών, οι λαβές θα επεκτείνονται κι έτσι το τιμόνι θα θυμίζει μηχανάκι, όμως το χειρηστήριο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στους flight simulators, για όσους θέλουν να ελέγχουν οχήματα ή να πιλοτάρουν.

Πηγή: Ε-go.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα