Think tanks ΣΥΡΙΖΑ: Νέο βίντεο Κασσελάκη, μπροστά σε πίνακα του Τσε

Σε νέο βίντεο στα social media, ο Στέφανος Κασσελάκης, μέσα από το γραφείο του, μιλά για τα think tanks του ΣΥΡΙΖΑ. «Πάμε για ένα haul;» λέει ο Στέφανος Κασσελάκης, φορώντας γυαλιά οράσεως, στην αρχή του νέου βίντεο που ανέβασε στα social media, καθισμένος μπροστά από τον πίνακα με τον Τσε Γκεβάρα

που κοσμεί τον τοίχο του γραφείου του, ο οποίος αποτελεί έργο ομογενή από την Κίνα, με την υπογραφή «fotis». «Haul» είναι λέξη που αφορά σε αγορές και χρησιμοποιείται συχνά στο πλαίσιο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σε βίντεο που κάποιος δείχνει στους ακολούθους του τι αγόρασε από τα καταστήματα. Ωστόσο, ο κ. Κασσελάκης δεν δείχνει κάτι τέτοιο, αλλά μάλλον παίζει με τη λέξη που τρεντάρει, για να παρουσιάσει τα think tanks του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ποδήλατο γυμναστικής στο γραφείο του Κασσελάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης, στη συνέχεια, σηκώνεται από την καρέκλα του και περπατά στο γραφείο, περνώντας μπροστά από το ποδήλατο γυμναστικής που φαίνεται πως έφερε στην Κουμουνδούρου -εξάλλου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει δείξει την αγάπη του για τη γυμναστική. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λέει: «Έχω λάβει πάρα πολλά DM, πάρα πολλά μηνύματα στο Facebook, πάρα πολλά emails, από πολλούς από εσάς, για τα think tanks του ΣΥΡΙΖΑ. Πόσα θα είναι, πόσες θεματικές, ποιοι θα είναι μέσα σε αυτά, τι δουλειά θα κάνουν, τι πολιτική θα παραγάγουν. Είκοσι εννέα θεματικές ενότητες, 29 think tanks».

Έπειτα, ο Στέφανος Κασσελάκης προσθέτει: «Μην αγχώνεστε, ένα-ένα. Θα παρουσιάσουμε τα άτομα κατηγορία ανά κατηγορία. Λάβαμε πάνω από 3.000 αιτήσεις, βάσει μιας τομής που κάναμε στην ελληνική κοινωνία. Αντί τα κομματικά γραφεία να δίνουν θέσεις για την παραγωγή πολιτικής σε έναν στενό κύκλο, το ανοίξαμε σε εσάς. Το ανοίξαμε σε όλους εσάς και ανταποκριθήκατε πραγματικά συγκινητικά».

Το βίντεο καταλήγει με τον Στέφανο Κασσελάκη να λέει: «Είστε πολλοί που θέλετε να προσφέρετε σε αυτόν τον τόπο, που θέλετε αυτή η χώρα να έχει προοδευτική κυβέρνηση. Που θέλετε να συνεισφέρετε στις λύσεις κοινής λογικής που έχει ανάγκη η Ελλάδα. Λοιπόν, πήρατε μια γεύση, από εδώ και πέρα stay tuned για περισσότερα».

Αφού τελειώνει, το βίντεο γυρνά πίσω και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αστειεύεται: «Να το πω και στα ελληνικά; Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα»

@skasselakis 29 Think tanks ΣΥΡΙΖΑ. Ξεκινάμε! #haul #fyp #fypgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Keywords
Τυχαία Θέματα
Think, ΣΥΡΙΖΑ, Νέο, Κασσελάκη, Τσε,Think, syriza, neo, kasselaki, tse