Survivor trailer 2/3/22 spoiler: Αποχώρηση σήμερα, ποιος αποχαιρετά την παραλία

Survivor trailer 2/3/22 spoiler: Με ένα ακόμη φοβερό επεισόδιο συνεχίζεται σήμερα το Survivor, με το ριάλιτι να αποχαιρετά έναν παίκτη. Όπως βλέπουμε στο trailer για το σημερινό επεισόδιο, (2/3) οι παίκτες των μαχητών δείχνουν φορτισμένοι μετά την χτεσινή νίκη τους στο έπαθλο επικοινωνίας όπου είδαν μηνύματα φίλων και συντρόφων. Η Ασημίνα εξομολογήθηκε στην κάμερα του Survivor ότι περίμενε τόσους μήνες να δει ένα μήνυμα από τον αγαπημένο

της, Χρήστο Δάντη. Την είδαμε να βάζει τα κλάματα χτες στην εμφάνισή του μηνύματός του με τη συγκίνησή της να παραμένει έντονη και σήμερα.

Survivor trailer 2/3: Ανατρεπτικός στίβος στον αγώνα επάθλου

Οι παίκτες στη συνέχεια μεταφέρονται στο στίβο μάχης για να αγωνιστούν για το τελευταίο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας. Ο στίβος θα είναι αρκετά διαφορετικός από αυτούς που έχουμε συνηθίσει και θα απαιτεί τη συμμετοχή και τη συνεργασία μεταξύ πολλών παικτών από κάθε ομάδα. Οι παίκτες καλούνται να κουβαλήσουν νερό από το ποτάμι χρησιμοποιώντας κουβάδες τους οποίους πετάνε ο ένας στον άλλο. Στο τέλος γεμίζουν ένα δοχείο με νερό και όταν αυτό γεμίσει ένας παίκτης πάει στον τελικό στόχο. Στο trailer βλέπουμε την Κάτια να ζει πολύ έντονα τη δοκιμασία και να φωνάζει συνεχώς στους συμπαίκτες της.

Survivor trailer 2/3: Ποιος αποχωρεί;

Δύσκολη δοκιμασία σήμερα και σίγουρα πολύ κουραστικοί καθώς οι περισσότεροι παίκτες χρειάζεται να συμμετέχουν σε κάθε γύρο. Στο sportime διαβάζουμε ότι οι Μαχητές θα κερδίσουν το έπαθλο. Στο τέλος του σημερινού επεισοδίου θα δούμε και την αποχώρηση της εβδομάδας με ένα πρόσωπο που αποτελεί έκπληξη για αρκετούς. Ο Γιάννης Τσολάκης είναι αρκετά αγαπητός στο κοινό, ωστόσο σήμερα αποχωρεί από το παιχνίδι και εμείς αναμένουμε με ενδιαφέρον τις αντιδράσεις της Σοφιάννας και της Μαίη στην αποχώρησή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα